Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ne mândrim! FCSB, performanţă de excepţie în Liga Europa. Ce a reuşit echipa lui Dică la meciul cu Beer Sheva!

Ne mândrim! FCSB, performanţă de excepţie în Liga Europa. Ce a reuşit echipa lui Dică la meciul cu Beer Sheva!

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit calificarea în ”primăvara europeană” a Ligii Europa după ce a remizat, scor 1-1 cu Beer Sheva, pe Arena Naţională. Performanţa este cu atât mai frumoasă, cu cât echipa de start a lui Dică a fost formată aproape 100 % din jucători români.

Singurul străin din prima echipă a fost Junior Morais. Nu în totalitate, însă! Fostul jucător al Astrei e pe jumătate român, întrucât este eligibil pentru cetăţenia română. El se află la noi în ţară de 7 ani şi e căsătorit cu o româncă. Mai mult de atât, din clipă în clipă, poate primi cetăţenia română, întrucât şi-a depus actele cu ceva timp în urmă

Aşadar, cu 10 români şi jumătate pe teren, se poate spune că FCSB conduce un clasament al echipelor participante în Europa League şi care au lăsat de-o parte străinii. Dintre toate cele 48 de formaţii care au evoluat joi, numai două au jucat cu 10 jucători interni în primul 11.

Echipa de start a FCSB cu Hapoel: FCSB: Niţă - Enache, Larie, Bălaşa, J. Morais - Pintilii, Filip - Man, Budescu, Coman - Alibec.

Afla mai multe despre: fcsbliga europahapoel 

viewscnt
Articole similare