Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie curată! Real Madrid ar vrea să-l transfere pe Neymar

Nebunie curată! Real Madrid ar vrea să-l transfere pe Neymar

Ligue 1

Comentarii

El Mundo Deportivo lansează o informaţie surprinzătoare. Florentino Perez ar încerca din nou să-l aducă pe Neymar (25 de ani) la Real Madrid. Brazilianul a fost cumpărat de PSG de la FC Barcelona pentru 222 de milioane de euro.

Neymar este cel mai scump transfer din istoria fotbalului, după ce PSG a plătit nu mai puţin de 222 de milioane de euro. O cifră greu de doborât prea curând. Cel puţin la prima vedere. Însă El Mundo Deportivo susţine că Florentino Perez n-a renunţat la ideea de a-l aduce la Real Madrid. Pare aproape imposibil, mai ales că PSG nu este un club care se simte obligat să vândă.

Jurnaliştii de la publicaţia catalana susţin că au surse în Paris care spun că tatăl lui Neymar s-a întâlnit cu Florentino Perez şi au discutat despre această variantă. Puntea de legătură ar fi Wagner Ribeiro, un impresar care-l reprezintă pe Neymar şi cu care Real Madrid a mai colaborat în trecut. El Mundo Deportivo susţine că Perez încearcă astfel să-l înlocuiască pe Cristiano Ronaldo, cel care în februarie va împlini 33 de ani.

Pe de altă parte, sursa citată susţine că Neymar nu regretă că s-a transferat la PSG. S-a împăcat deja cu Edinson Cavani, are o strânsă relaţie de prietenie cu Mbappe şi Dani Alves, iar cea mai importantă comunitate din vestiarul lui PSG este cea de brazilieni. El Mundo scrie că acum Neymar îşi doreşte să câştige Liga Campionilor cu PSG, dar şi Cupa Mondială cu naţionala Braziliei. În plus, Balonul de Aur este o prioritate pentru el.

Afla mai multe despre: neymarreal madridpsgflorentino perez 

viewscnt
Articole similare