Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie! Real Madrid încearcă imposibilul: două transferuri stelare în vara lui 2018, cu Rolando şi Bale oferiţi la schimb

Nebunie! Real Madrid încearcă imposibilul: două transferuri stelare în vara lui 2018, cu Rolando şi Bale oferiţi la schimb

Real Madrid

Comentarii

Presa din Spania scrie astăzi despre planul neverosimil la prima vedere al lui Florentino Perez. Preşedintele Realului pregăteşte o veritabilă revoluţie pe piaţa transferurilor, pentru o revitalizare a lotului de jucători al grupării blanco.

Căderea avută de echipa de pe Bernabeu în acest sezon îi face pe şefii grupării galactice să renunţe la vedetele echipei pentru a aduce două din vedetele momentului în fotbalul mondial.

Kane şi Neymar, ţintele Realului

Real Madrid va încerca să-i transfere pe Harry Kane şi Neymar după Campionatul Mondial din Rusia şi e gata să pună pe masa lui Tottenham, respectiv PSG două oferte fără precedent.



Cotidianul spaniol Sport notează că Perez vrea să-l aducă pe Kane şi-l oferă la schimb pe Gareth Bale, plus 150 de milioane de euro.

În cazul lui Neymar, Realul ar fi dispusă să renunţe la cel mai bun jucător, Cristiano Ronaldo. Balonul de Aur din ultimele două sezoane ar urma să fie oferit la schimb pentru brazilianul lui PSG, plus o sumă considerabilă de bani.

Cumpărat de PSG cu 222 milioane de euro, Neymar ar putea face astfel cale întoarsă spre La Liga, dar la marea rivală a Barcelonei.

Mutarea pare greu de realizat, dacă nu chiar imposibil, însă Florentino Perez nu renunţă la marele său vis, notează spaniolii. Transferul ar putea căpăta însă contur, dacă PSG va avea probleme în ceea ce priveşte respectarea regulilor fair-play-ului financiar. Dacă francezii vor risca sancţiuni din partea UEFA, care pot merge până la excluderea din cupele europene, atunci transferul lui Neymar la Real nu ar mai părea utopic.

Afla mai multe despre: neymarronaldokanebalereal madridpsgtottenham 

viewscnt
Articole similare