Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie totală! O formaţie din Liga I vrea să transfere un jucător de la Chelsea: ”Am fi foarte bucuroşi dacă l-am aduce”

Nebunie totală! O formaţie din Liga I vrea să transfere un jucător de la Chelsea: ”Am fi foarte bucuroşi dacă l-am aduce”

CSM Poli Iași

Comentarii

CSM Poli Iaşi are şanse mici să prindă PlayOff-ul, dar moldovenii au planuri mari pentru viitor! Trupa lui Stoican vrea să dea lovitura în perioada de mercato şi să aducă un jucător care aparţine de Chelsea.

Poli Iaşi s-ar putea despărţi de Jo Santos şi Qaka, fotbalişti doriţi de CFR Cluj, dar vrea să se şi întărească printr-o mutare la care puţină lume s-ar aştepta.

Căutăm jucători pentru 4 posturi cheie. Ne dorim un fundaş dreapta, un mijlocaş ofensiv, un vârf şi un mijlocaş central în cazul în care va pleca Qaka.

La capitolul veniri deocamdată sunt doar discuţii. Ne-ar plăcea mult Florin Purece, care a fost la VIitorul şi Josimar Quintero, un jucător care aparţine de Chelsea şi e împrumutat la Rostov, în Rusia”, a declarat Adrian Ambrosie, preşedintele lui Poli Iaşi, pentru gsp.ro

Afla mai multe despre: csm poli iasitransferchelseaquintero 

viewscnt
Articole similare