Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Varga a luat decizia finală în cazul lui Cristian Manea: ”Aşa au decis” EXCLUSIV

Neluţu Varga a luat decizia finală în cazul lui Cristian Manea: ”Aşa au decis” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Cristi Manea va rămâne la CFR Cluj. Anunţul a fost făcut de Marius Bilaşco, în direct, la Orange Sport.

Marius Bilaşco îi linişteşte pe fanii CFR-ului: ”Manea a semnat prelungirea!”

Invitat în studioul emisiunii ”Sport Report” directorul sportiv al ardelenilor a dezvăluit că fundaşul dreapta al naţionalei s-a înţeles cu Neluţu Varga în privinţa prelungirii. În ultimele săptămâni, presa din Turcia a scris despre interesul celor de la Galatasaray pentru manea, însă Bilaşco a declarat că nu a venit nicio ofertă oficială pe adresa clubului din partea grupării ”Cim Bom”.

”Manea a avut o discuţie cu patronul şi au stabilit să-şi prelungească contractul. Cum s-a întâmplat cu Deac şi Camora. Manea doar a discutat. A fost o perioadă în care au decis să se întâlnească la Cluj. Aşa au stabilit ca să se vadă. Au discutat în Spania, în cantonament, şi rămas să se vadă la Cluj”, a spus Marius Bilaşco, la Orange Sport.

Marius Bilaşco recunoaşte: ”Am mai rezolvat câteva transferuri”

”Noi suntem în discuţii şi cu alţi jucători. Cu unii deja am concluzionat deja. Am mai rezolvat câteva transferuri. Da, sunt semnaţi, dar nu pot să dau nume. Sunt jucători aflaţi în ultimele şase luni de contract.

Nu e nimic...Am şi trimis document oficial pentru a o înştiinţare către UTA, conform regulamentului (n.r. - în cazul lui Aly Abeid). Da, e oficial. Nu pot să spun dacă sunt din ţară sau din străinătate. Nu e Bahassa printre ei. Urmărim jucători care se apropie de ultimele şase luni, dovadă că am practicat acest lucru în ultimul tip. Optimizăm”, a declarat Marius Bilaşco, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cfrsuperligăcristi maneamarius bilaşco 

viewscnt
Articole similare