Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nemţi, nemţi, suntem nemţi!” Gabi Iancu, în extaz, după ce Farul a câştigat cu 8-2 împotriva Academicii Clinceni

”Nemţi, nemţi, suntem nemţi!” Gabi Iancu, în extaz, după ce Farul a câştigat cu 8-2 împotriva Academicii Clinceni

Farul Constanța

Comentarii

Formaţia Farul Constanţa a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 8-2, echipa Academica Clinceni, într-un meci restanţă din etapa a XXIII-a a Ligii 1.

Au marcat: Aghoul ’26 (penalti), Holzmann ’78 / Betancor ’13 (penalty), ’83, Iancu ’18, Grameni ’28, Nedelcu ’55, Petre ’74, Boboc ’80, Moldoveanu ‘86. Gabi Iancu a reuşit primul gol după ce a revenit în Liga 1, iar la finalul partidei a dezvăluit că avea nevoie de o reuşită. 

”Nemţi, nemţi, suntem nemţi!” 

”Este o victorie meritată, mă refer la scor, am avut ocazii foarte multe, golurile le-am luat cam uşor, trebuie să uităm meciul ăsta că avem un meci important cu Argeş. Este cel mai important, un rezultat pozitiv şi prindem play off-ul. Îmi trebuia un gol, am jucat bine şi personal şi colectiv.

Nemţi, nemţi, suntem nemţi. S-a mai întâmplat să nu mai jucăm ce ştiam noi. S-a schimbat şi aţi văzut, au dat un gol, s-a făcut 2 la 1. Dacă nu marcam repede. cine ştie. M-am simţit bine cu Jefte şi Petre, cred că şi ei cu mine şi mă bucur mult că am marcat toţi. Am primit 8 goluri cu Germania, România - Germania din ce imi aduc aminte”, a spus Gabi Iancu, la finalul meciului.

Meciul a fost programat iniţial pe 29 ianuarie, dar a fost amânat după ce mai mulţi jucători de la echipa ilfoveană au fost infectaţi cu Covid-19. 

Afla mai multe despre: farul constanţa-iancu-academica 

viewscnt
Articole similare