Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | A fost descoperit avionul cu care a zburat Emiliano Sala! Veste şoc oferită de echipele de căutare! Anunţul familiei

NEWS ALERT | A fost descoperit avionul cu care a zburat Emiliano Sala! Veste şoc oferită de echipele de căutare! Anunţul familiei
Comentarii

Avionul cu care Emiliano Sala zbura de la Nantes spre Cardiff, dispărut în 21 ianuarie, a fost găsit. Informaţia a fost confirmată de familia fotbalistului.

Din primele informaţii, echipele de căutare au descoperit aeronava, dar au anunţat că trupurile lui Emiliano Sala şi al pilotului David Ibbotson nu se aflau în avionul Piper Malibu. Anchetatorii îi consideră, din acest moment, decedaţi.

Vestea descoperirii avionului a fost confirmată de familia lui Emiliano Sala.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Afla mai multe despre: sala avionavionsala,  

viewscnt
Articole similare