Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Alexis Sanchez, scos din lot de Mourinho pentru meciul cu Juventus. Ce se întâmplă cu jucătorul

NEWS ALERT | Alexis Sanchez, scos din lot de Mourinho pentru meciul cu Juventus. Ce se întâmplă cu jucătorul

Manchester United

Comentarii

Alexis Sanchez a fost cumpărat de Manchester United de la Arsenal la începutul acestui an, dar încă nu a reuşit să se ridice la valorea pe care a arătat-o la "tunari" sau la cea din perioada în care juca la FC Barcelona. Fotbalistul nu este pe placul lui Mourinho şi pare că are zilele numărate la Manchester.

Ultima decizie luată de Jose Mourinho spune totul despre situaţia starului chilian la gruparea de pe Old Trafford. El a fost scos din lot înainte de etapa din Liga Campionilor şi astfel nu va juca în meciul cu Juventus, programat marţi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1. 

Ştirea a fost confirmată chiar de către antrenorul portughez, potrivit Sky Sports News. În ultima partidă de campionat, cu Chelsea, încheiată la egalitate, 2-2, Alexis a jucat doar şase minute, destul pentru a încasa un cartonaş galben. 

Mai mult decât atât, presa din Anglia scrie despre dorinţa jucătorului de a pleca de la Manchester United, la doar câteva luni după ce clubul l-a cedat pe armeanul Mkhitaryan la schimb. 

4 goluri are în total Sanchez în 26 de meciuri jucate la United. 

Afla mai multe despre: alexis sanchezmanchester unitedjose mourinho 

viewscnt
Articole similare