Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | "Am semnat, e jucătorul nostru!". Încă un transfer la CFR Cluj!

NEWS ALERT | "Am semnat, e jucătorul nostru!". Încă un transfer la CFR Cluj!

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj l-a transferat pe Philip Otele (23 de ani) de la UTA. Campioana României a profitat de faptul că jucătorul a intrat în ultimele şase luni de contract şi l-a transferat gratis! Otele a semnat deja contractul cu trupa din Gruia.

Încă un transfer la CFR Cluj. Dan Petrescu îl va primi pe Philipe Otele, jucătorul UTA-ei, care se află în ultimele luni de contract la Arad. Otele a fost dorinţa "Bursucului", dar, dacă nu se întâmplă nimic extraordinar, va ajunge la CFR abia din vară.

NEWS ALERT | "Am semnat, e jucătorul nostru!". Încă un transfer la CFR Cluj!

Cristi Balaj, preşedintele de la CFR Cluj, a anunţat, marţi, transferul lui Philip Otele de la UTA la CFR Cluj. Campioana României l-a luat gratis pe Otele, care a semnat deja contractul cu echipa din Gruia şi va juca, dacă nu se întâmplă nimic extraordinar, din vară pentru Dan Petrescu.

Oferta campioanei României, CFR Cluj, l-a făcut pe Philip Otele să accepte imediat propunerea şi să semnezes, fără să mai ţină cont de UTA.

„Otele nu este la CFR Cluj în acest moment. Am semnat cu Otele şi este jucătorul nostru din vară. (n.r. Deci rămâne la UTA până atunci) Perioada de transferări nu s-a încheiat. Dacă cluburile vor ajunge la o înţelegere, atunci există posibilitatea, dar depinde de foarte multe lucruri.

Din momentul în care a intrat în ultimele şase luni de contract, am anunţat clubul UTA că dorim să începem negocierile cu acest jucător, am informat în scris, după care am luat legătura şi i-am făcut ofertă jucătorului pe care a acceptat-o şi am semnat cu jucătorul un transfer din vară care a fost trimis către Ligă”, a spus Cristi Balaj, conform ProSport.

Nigerianul Otele a fost om de bază la UTA în prima parte a sezonului: 5 goluri şi un assist în 24 de meciuri din toate competiţiile, cu 1.679 de minute strânse pe teren.

Bogdan Ţîru, Ermal Krasniqi, Andrei Peteleu şi Anton Maglica sunt jucătorii pe care CFR Cluj i-a transferat în această iarnă.

Afla mai multe despre: philip oteletransfercfr clujcristi balaj 

viewscnt
Articole similare