Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Dinamo vrea să îşi betoneze defensiva cu un om de bază pentru Mirel Rădoi. Detaliile mutării

NEWS ALERT | Dinamo vrea să îşi betoneze defensiva cu un om de bază pentru Mirel Rădoi. Detaliile mutării

Dinamo București

Comentarii

Dinamo pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. De data aceasta nu mai este vorba de vreun fotbalist trecut prin La Liga, ci de un om de bază pentru naţionala României!

Şefii ”câinilor” îşi doresc să mai aducă la echipă un fundaş central, un mijlocaş şi un atacant. Opţiunea pentru postul de apărător este nimeni altul decât Dragoş Grigore, scrie Gazeta Sporturilor.

După ce repatrierea lui Paul Anton a ajuns într-o etapă extrem de avansată, Dinamo încearcă şi o altă pistă, curtând un alt internaţional român. Fanii acţionari ai alb-roşiilor i-au cerut patronului Pablo Cortacero să-l readucă la echipă pe Dragoş Grigore, în prezent legitimat la Lodogoreţ.

Stoperul, în vârstă de 34 de ani, este foarte apreciat de suporteri datorită celor aproape 150 de prezenţe strânse în tricoul lui Dinamo şi a evoluţiilor sale care i-au adus şi banderola de căpitan al trupei din Ştefan cel Mare. Sursa citată scrie că deşi conducerea roş-albă îşi propune să înfăptuiască dorinţa fanilor, aceasta consideră posibilul transfer dificil de realizat.

Dragoş Grigore este văzut de bulgari ca un jucător important. El a evoluat în şase partide până acum, în acest sezon, şi are contract valabil cu Ludogoreţ. Dinamo ar putea să îl readucă în ”Groapă” doar dacă ar deveni liber de contract.

Dinamo l-a cumpărat pe Grigore, în 2008, de la CFR Timişoara. În iulie 2014, Toulouse l-a achiziţionat din Ştefan cel Mare pentru un milion de euro. Internaţionalul român a mai trecut pe la Al-Sailiya. Din 2018 a devenit jucătorul lui Ludogoreţ. 

Afla mai multe despre: dragos grigoreromaniamirel radoiludogoret 

viewscnt
Articole similare