Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Gino Iorgulescu a câştigat fără probleme alegerile de la LPF! Un singur club l-a susţinut pe Drăgoi

NEWS ALERT | Gino Iorgulescu a câştigat fără probleme alegerile de la LPF! Un singur club l-a susţinut pe Drăgoi

Superliga

Comentarii

Gino Iorgulescu a obţinut un nou mandat în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal, după ce l-a învins fără niciun fel de emoţie pe Sorin Drăgoi.

Ajuns la 61 de ani, Gino Iorgulescu îşi va prelungi domnia la Liga Profesioniste de Fotbal. Iorgulescu nu i-a dat nicio şansă lui Sorin Drăgoi, 52 de ani, preşedintele Consiliului de Administraţie de la Poli Timişoara, şi a obţinut 13 voturi din cele 14 maximum posibile.

  • Singura echipă care l-a votat pe Sorin Drăgoi a fost ACS Poli Timişoara.
  • Iorgulescu a preluat şefia LPF în anul 2013, atunci când l-a învins pe Dumitru Dragomir.

UPDATE 12:10 - Gino Iorgulescu va fi preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal şi în următorii cinci ani! Iorgulescu a avut susţinere din partea a 13 cluburi din Liga I, în timp ce Drăgoi a fost votat doar de ACS Poli Timişoara

UPDATE 11:45 - Sorin Drăgoi, la intrarea în sediul LPF: ”Dacă mă întrebaţi azi-noapte, eram câştigător. Vedem azi ce va fi. Lucrurile se mai schimbă, dar eu am încredere în ce am vorbit cu cluburile în ultima perioadă”.

Actualul şef al Ligii, Gino Iorgulescu, speră să obţină un nou mandat şi a vorbit despre singurul său contracandidat, Sorin Drăgoi, într-un interviu publicat de News.ro.

Iorgulescu lansează un avertisment pentru cluburile din Liga 1 şi spune că faptul că Sorin Drăgoi este un apropiat al şefului FRF, Răzvan Burleanu, ar putea reprezenta o ameninţare pentru banii proveniţi din drepturile TV, în sensul că ar exista riscul ca FRF să administreze sumemle obţinute.

"Nu cred că e potrivit să vorbesc foarte mult despre dumnealui. Nici nu ar fi multe de spus. Dar am aflat recent că domnul Drăgoi nu are nimic împotrivă să subordoneze LPF Federaţiei Române de Fotbal, pentru că aşa a auzit dumnealui că se întâmplă în lume. Eu ştiu altceva! Iar prietenia sa cu domnul Burleanu, manifestată şi prin astfel de declaraţii, poate fi un risc pentru banii cluburilor din Liga 1 [...]", spune Iorgulescu.

Actualul şef al Ligii se declară amuzat de afirmaţiile lui Sorin Drăgoi, care preciza că Iorgulescu s-a inspirat din programul său electoral.

"Mă face să râd. Programul meu este realizat, împreună cu echipa mea, cu mult înainte să şi-l depună domnia sa la sediul LPF. Afirmaţia e calomnioasă, dar nu vreau să mă cobor la acel nivel al dialogului pe care domnul Drăgoi încearcă să-l provoace prin astfel de afirmaţii", a mai spus Iorgulescu pentru News.ro.

Sorin Drăgoi: "Ţinta mea nu e Iorgulescu, ci LPF! Sunt convins că vor vota schimbarea"

De cealaltă parte, Sorin Drăgoi se declară convins că va strânge suficiente voturi pentru a-l detrona pe Gino Iorgulescu. Actualul preşedinte al ACS Poli Timişoara spune că modul în care a fost condusă LPF până în acest moment "lasă mult de dorit".

Eu sunt convins că luni cluburile de fotbal vor vota pentru o schimbare a preşedintelui ligii. Nu vreau să fac statisctici şi speculaţii pe marginea numărului voturilor. O să vedem în ziua votului. [...]  Ţinta mea nu este Iorgulescu. Nu este un război Sorin Drăgoi - Gino Iorgulescu. Ţinta mea este Liga Profesionistă de Fotbal. Eu mă îndrept către o schimbare a Ligii Profesioniste de Fotbal, nu a preşedintelui. Activitatea fotbalistică pe care a avut-o este în regulă, nu contestă nimeni treburile astea, în schimb modul în care este condusă Liga Profesionistă de Fotbal lasă foarte mult de dorit", a declarat Sorin Drăgoi pentru News.ro.

Afla mai multe despre: gino iorgulescusorin dragoilpfliga 1 

viewscnt
Articole similare