Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT: Întâlnirea de urgenţă dintre Bartomeu şi Setien s-a terminat! Anunţ de ultim moment: ce se întâmplă cu antrenorul Barcelonei

NEWS ALERT: Întâlnirea de urgenţă dintre Bartomeu şi Setien s-a terminat! Anunţ de ultim moment: ce se întâmplă cu antrenorul Barcelonei

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a pierdut titlul în favoarea Realului, în LaLiga, iar Sport scrie că urmează o întâlnire de urgenţă între Josep Maria Bartomeu, preşedintele Barcelonei, şi antrenorul Quique Setien, în care se va discuta viitorul echipei având în vedere declaraţiile lui Leo Messi (33 de ani) de la finalul înfrângerii cu Osasuna, 1-2 pe Camp Nou.

UPDATE 22:06 Întâlnirea de urgenţă dintre Bartomeu şi Setien s-a terminat, scrie Sport. Potrivit sursei citate, antrenorul Barcelonei va continua şi în sezonul viitor. Quique Setien va sta pe banca echipei şi la ultimul meci din acest sezon, apoi urmează o perioadă "de reflecţie", timp de şase zile, cât echipa va avea vacanţă.

În tot acest timp, conducerea şi antrenorul vor discuta despre nevoile imediate ale echipei, pentru ca aceasta să facă o figură frumoasă în play-off-ul din Liga Campionilor. Un lucru e clar, scrie Sport, Barcelona nu vrea să-l demită pe Setien şi doar antrenorul poate fi cel care decide să plece sau nu.

Aceeaşi sursă mai notează faptul că Setien a fost foarte afectat la finalul meciului cu Osasuna, de rezultat şi de vorbele lui Messi.


Sport, ziarul de casă al Barcelonei, scrie că Bartomeu şi Setien se vor întâlni într-un cabinet de criză, pentru a discuta viitorul echipei. Preşedintele catalan a urmărit înfrângerea suferită de Barcelona în faţa Osasunei, 1-2, şi a decis că este necesară această întâlnire.

Leo Messi, starul trupei de pe Camp Nou, a izbucnit şi a spus lucrurilor pe nume. "Trebuie să schimbăm multe pentru că, dacă nu, vom pierde şi contra lui Napoli", a spus Messi, la finalul partidei Barcelona - Osasuna 1-2.

Deşi abia a fost reconfirmat în funcţie chiar de Josep Maria Bartomeu, antrenorul Quique Setien n-a fost sigur, la finalul înfrângerii cu Osasuna, dacă va mai fi antrenorul catalanilor şi la returul cu Napoli, din optimile de finală ale Ligii Campionilor. "Nu ştiu, sper să fiu. Să vedem, sunt de acord cu ce a spus Messi, trebuie să ne facem autocritica. Avem lucruri de îmbuntăţit", a spus Setien, la finalul partidei.

În tur, cele două formaţii au remizat, 1-1 pe San Paolo.

Afla mai multe despre: quique setienfc barcelonaantrenorjosep maria bartomeu 

viewscnt
Articole similare