Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar a recunoscut "tensiunile" din vestiarul PSG-ului: "Nici cu prietena mea nu sunt de multe ori de acord". PSG - Bayern, azi, la Orange Sport 1

Neymar a recunoscut "tensiunile" din vestiarul PSG-ului: "Nici cu prietena mea nu sunt de multe ori de acord". PSG - Bayern, azi, la Orange Sport 1
Comentarii

PSG - Bayern Munchen, în manşa tur a optimilor de finală din Liga Campionilor, se joacă astăzi, de la ora 22:00, în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

"Mă simt foarte bine fizic şi mental. În anumite meciuri, lucrurile nu merg foarte bine, sunt şi meciuri în care încerci totul, dar nu-ţi iese aşa cum vrei. Au trecut 15 ani de când sunt profesionist şi ştiu cum decurg lucrurile.

Criticile sunt legitime, fiecare are părerea lui, vedem fotbalul în maniere diferite, dar pot să înţeleg că fiecare are dreptul la părerea lui. Însă eu dau totul pentru echipă, am mare încredere în mine, îmi cunosc capacităţile şi calităţile", a spus Neymar.

Referitor la discuţiile mai tensionate purtate alături de Marquinhos cu consilierul clubului, Luis Campos, după înfrângerea cu AS Monaco, Neymar a afirmat: "A fost o simplă discuţie, un schimb de idei, noi nu eram de acord cu anumite lucruri, dar se întâmplă. Însă ne iubim între noi. Chiar şi cu prietena mea de multe ori nu sunt de acord!

Fotbalul nu este doar dragoste şi prietenie, ci este întotdeauna şi respect. Este adevărat că ultimele noastre meciuri nu au fost prea bune, dar PSG s-a obişnuit să câştige toate meciurile. Aceste discuţii fac parte din procesul de îmbunătăţire".

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare