Experiențe împreună.
You are here:

Neymar, criticat după ce şi-a umilit un adversar în vârstă de 18 ani

Neymar, criticat după ce şi-a umilit un adversar în vârstă de 18 ani

Pariază pe cele mai importante evenimente sportive la cei mai buni operatori din România! Intră să vezi lista cu agențiile recomandate de specialiști și deschide un cont acum!

PSG a debutat perfect în Liga Campionilor şi a învins marţi seara Celtic în deplasare, scor 5-0, după un meci în care Neymar a deschis scorul şi a pasat decisiv pentru Mbappe. Totuşi, evoluţia brazilianului a fost umbrită de conflictul cu un jucător al scoţienilor.

Neymar a refuzat, la finalul partidei, să dea mâna şi să facă schimb de tricouri cu adversarul direct din meciul cu Celtic, Anthony Ralston, după ce fundaşul a râs în faţa jucătorului brazilian. Ralston, în vârstă de 18 ani, a avut o seară grea în partida cu PSG, cu un adversar cumpărat pentru 222 de milioane de euro, pe care l-a faultat destul de dur în două rânduri fiind avertizat cu cartonaşul galben de centralul Daniele Orsato.

Răzbunarea lui Neymar a venit imediat la scorul de 3-0 pentru PSG, brazilianul arătându-i juniorului de 18 ani scorul pe degete. Iar momentele tensionate dintre cei doi au continuat până după meci, atunci când Ralston, cel care a vrut să facă pace cu brazilianul, a fost refuzat la schimbul de tricouri. În plus, Ralston a rămas cu mâna întinsă în momentul în care a dorit să-i strângă mâna lui Neymar.

Deciziile lui Neymar de după meci au stârnit câteva reacţii dure ale fanilor: “Banii nu pot cumpăra bunul simţ, iar Neymar a demonstrat asta când a refuzat să-i strângă mâna lui Ralston”.

„Cum să fii atât de nemanierat încât să nu-i strângi mâna unui puşti debutant, care a avut misiunea de a te marca timp de 90 de minute. Ce glumă!”, au fost doar câteva dintre reacţiile fanilor pe Twitter.

Comentarii
viewscnt
Articole similare