Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar, furios după ce a fost lovit în cap cu o cutie de popcorn, după Brazilia - Venezuela 1-1 | VIDEO

Neymar, furios după ce a fost lovit în cap cu o cutie de popcorn, după Brazilia - Venezuela 1-1 | VIDEO
Comentarii

Reprezentativa Braziliei a remizat cu Venezuela, scor 1-1, la Cuiaba. Neymar a oferit o pasă decisivă, dar nu a reuşit să marcheze. La finalul meciului, noul jucător al lui Al-Hilal a fost ţinta unui fan, care a reuşit să-l lovească în cap cu o cutie de popcorn.

Jucătorul celor de la Al Hilal a fost ţintit în cap cu o cutie de popcorn, de un fan în drumul spre vestiare, iar Neymar a reacţionat furios, a fost nevoie de intervenţia colegilor săi pentru a-l calma.

"Am venit aici pentru a face ceea ce îmi place cel mai mult, adică să joc fotbal şi să-mi apăr ţara", a comentat fostul star de la PSG.

"Acest suporter a aruncat... Nici măcar nu am văzut ce a fost, am văzut doar când m-a atins, am devenit foarte nervos, condamn acest tip de atitudine, nu trebuie să o faci, este foarte rău pentru fotbal, pentru oameni", a continuat Neymar. 

"Un tip care face astfel de lucruri nu este o persoană educată, nu va putea să-şi crească fiul în cel mai bun mod posibil. Dacă se plânge atât de mult, el este cel care ar fi trebuit să se antreneze mai bine şi să fie pe teren, nu eu".

Neymar a jucat pe Arena Pantanal cu litera "M" desenată pe capul ras pe o parte, un omagiu adus fiicei sale Mavie, născută săptămâna trecută.

La meciul de joi, pentru Brazilia a marcat Gabriel Magalhaes, iar pentru Venezuela a punctat Eduard Bello.

VIDEO | Momentul în care Neymar a fost lovit de cutia de popcorn din tribune

 

 

Afla mai multe despre: neymarbraziliavenezuela 

viewscnt
Articole similare