Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NHL: Arizona Coyotes a reuşit o victorie surprinzătoare cu Montreal

NHL: Arizona Coyotes a reuşit o victorie surprinzătoare cu Montreal

Hochei pe gheață

Comentarii

Niciodată, în istoria de 100 de ani a NHL, nu se mai întîmplase ca o echipă să nu aibă măcar o victorie în timpul regulamentar după primele 20 de meciuri ale sezonului regulat. Autorii nedoritului record, Arizona Coyotes, au reuşit să spargă ghinionul şi, în direct la Telekom Sport, au câştigat la Montreal cu 5-4, chiar dacă au fost conduşi cu 2-0, 3-2 şi 4-3.

La Bell Centre, Montreal Canadiens păreau mari favoriţi la victorie în faţa echipei clasate pe ultimul loc în clasamentul cumulat al ligii. Şi calculele specialiştilor erau confirmate după prima repriză, în care canadienii au marcat două goluri în poarta lui Antti Raanta, fără să primească niciunul. Conduşi cu 2-0 şi cu doar 7 puncte din primele 20 de meciuri, Arizona Coyotes au avut o răbufnire de orgoliu şi au dat startul unei reprize secunde absolut nebune. 5 goluri marcate de ambele echipe în 20 de minute, două dintre ele în ultimul minut, şi 4-3 pentru Montreal înaintea ultimelor 20 de minute.

Repriza a 3-a a fost dominată de echipa specială de power-play a oaspeţilor. Derek Stepan şi Christian Fischer au marcat în superioritate numerică şi au adus echipei lui Rick Tocchet prima victorie în 60 de minute, pe baza celor 33 de şuturi parate de portarul finlandez al lui Arizona, Antti Raanta. Săptămâna viitoare, Telekom Sport transmite în direct meciurile echipelor cel mai bine clasate: St. Louis – Edmonton, New Jersey – Boston şi Washington – Tampa Bay Lightning.

Afla mai multe despre: nhlarizona coyotesmontreal 

viewscnt
Articole similare