Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici el nu ştie ce a vrut să facă, dar are simţul umorului. FOTO | Ce a postat Umtiti după henţul stupid făcut cu Australia

Nici el nu ştie ce a vrut să facă, dar are simţul umorului. FOTO | Ce a postat Umtiti după henţul stupid făcut cu Australia
galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Franţa a câştigat meciul de debut de la CM 2018, scor 2-1, cu Australia, însă a suferit serios pentru obţinerea celor trei puncte.

Elevii lui Deschamps au deschis scorul prin Griezmann, dintr-un penalty acordat după folosirea VAR, dar Australia a egalat imediat, tot din penalty, după un henţ în careu al lui Samuel Umtiti.

Fundaşul Barcelonei a ridicat inexplicabil mâinile în aer la o centrare a "cangurilor", iar arbitrul a acordat corect penalty. A fost un gest pe care nici fundaşul Barcelonei nu l-a putut explica. Din fericire pentru Umtiti, Pogba a înscris norocos în finalul partidei, iar Franţa s-a impus.

Iar Umtiti s-a putut distra pe seama gafei sale. Pe reţelele de socializare au apărut imediat imagini editate, în care fundaşul francez părea că încearcă să înscrie prin slam-dunk, iar jucătorul Barcelonei a preluat una şi a postat-o pe contul său de Instagram.

Totul despre CM 2018! Program meciuri, rezultate, clasamentele celor opt grupe şi televizări

Afla mai multe despre: umtitifotoglumefrantaaustralia 

viewscnt
Articole similare