Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici fotbaliştii n-au înţeles ce s-a întâmplat la EURO U21! Primele reacţii din lot după 0-1 cu Ucraina: "Au mai fost faze dubioase la acest turneu. Nu-mi vine să mă duc în vestiar"

Nici fotbaliştii n-au înţeles ce s-a întâmplat la EURO U21! Primele reacţii din lot după 0-1 cu Ucraina: "Au mai fost faze dubioase la acest turneu. Nu-mi vine să mă duc în vestiar"

Echipa națională

Comentarii

Trei dintre tricolorii reprezentativei U21 au comentat rezultatele slabe din grupa de la Campionatul European. România n-a marcat după două meciuri şi a prestat un joc modest.

Reacţii dinspre fotbaliştii naţionalei U21, după eşecul de la Campionatul European

Echipa naţională U21 a României a pierdut sâmbătă, la Bucureşti, scor 0-1, meciul din grupa B cu echipa naţională U21 a Ucrainei. Tricolorii au pierdut prin autogolul din minutul 89 al lui Dican. Este a doua înfrângere a tricolorilor lui Emil Săndoi, după 3-0 cu Spania, în primul meci. 

Fotbalistul Universităţii Craiova, George Cîmpanu, a plecat dezamăgit de pe Stadionul Steaua. 

"Cred c-a fost un meci foarte greu, cu ocazii şi de o parte, şi de alta. Din păcate, n-am speculat acea fază din minutul 90 cum ar trebui şi am primit gol. Dacă am fi deschis scorul în primele minute, alta era soarta meciului, dar nu am fost lucizi în faţa porţii şi asta ne-a costat.

Clar că se putea mai mult şi normal că e o dezamăgire în plus, pentru că am jucat acasă, cu fanii şi familiile în tribune. Ne pare rău că nu am ieşit din grupe. Nu ştiu ce mesaj să le transmit, sper să vină să ne încurajeze şi cu Croaţia, să plecăm acasă cu capul sus.

Îmi găsesc foarte greu cuvintele, sunt foarte dezamăgit, azi cred că am dat 200% toţi, dar am pierdut", a spus Cîmpanu, pentru TVR. 

Mijlocaşul de la U Craiova 1948, Dragoş Albu, a recunoscut limitele fotbaliştilor români. 

”Din păcate nu mai avem ce să spunem, decât că îmi pare rău că am dezamăgit, ne pare rău pentru suporteri. Atât am putut, îmi pare rău că s-a ajuns aici. Aveam speranţe că puteam face mai multe, dar trebuie să mergem mai departe, să luptăm pentru România.

Am avut o ocazie de a marca, dacă reuşeam să înscriu, poate prindeam mai multă încredere. Am încercat să dau pe poartă, nu am nimerit şi asta a fost.

A fost o pasă foarte bună (n.r - a lui Markovic), pe spaţiu liber. Preluarea am făcut-o bine, dar am lovit foarte prost. Nu ştiu, la nivel de atitudine, am început bine, dar nu putem ţine ritmul, sunt nişte lucruri care mă depăşesc şi nu am o explicaţie.

Trebuie să muncim mai mult, despre asta e vorba. Muncă şi doar atât. Îmi e greu să îi conving să ne susţină. Ce le pot zice e să creadă în continuare în noi, chiar dacă i-am dezamăgit”, a declarat Dragoş Albu pentru sursa citată. 

Vladimir Screciu acuză un penalty neacordat pentru România în duelul cu Ucraina, de la U21

"Matematic am ieşit din acest turneu, ne pare foarte rău, dacă făceam un rezultat bun în seara asta conta şi meciul viitor. Cel din seara asta a fost unul echilibrat la ocazii, posesia fost de partea lor, dar cred că am arătat puţin mai bine decât la primul meci.

Ne dorim să facem un rezultat bun în cel cu Croaţia. Am avut câteva ocazii pe parcurs, mai multe în prima repriză. Cred că ocaziile astea, când le avem, trebuie să le valorificăm.

Nu ştiu de ce am jucat bine 25 de minute şi restul nu, chiar ne pare foarte rău, nici nu-mi vine să mă duc în vestiar acum, la băieţi. Ne pare rău că nu ne-am putut califica.

Eu eram în spatele lui Jovan (n.r. la faza din minutul 17) şi am văzut cum portarul l-a lovit în gleznă, chiar nu mă aşteptam să nu fie penalty. Nu aveam niciun dubiu că nu va fi.

Cred că au mai fost faze dubioase la acest turneu, era bine dacă era VAR şi acum, nu doar din sferturi încolo. Nu am putut valorifica ocaziile, din păcate", a declarat Vladimir Screciu, pentru TVR. 

Afla mai multe despre: romania u21euro u21reactii romania u21romania ucraina u21 

viewscnt
Articole similare