Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici nu a venit bine la Craiova şi a început deja războiul cu fanii rivalei: „A fost la fel ca la echipele fondate abuziv prin ’47-’48”

Nici nu a venit bine la Craiova şi a început deja războiul cu fanii rivalei: „A fost la fel ca la echipele fondate abuziv prin ’47-’48”
Comentarii

Andrei Ciolacu (27 de ani) s-a întors în ţară după ce şi-a încheiat aventura în Italia, la Avezzano. Atacantul a semnat cu FC U Craiova, echipă proaspăt promovată în Liga 2. Ciolacu s-a pus deja bine cu fanii clubului patronat de Adrian Mititelu. Acesta a lansat un atac la adresa rivalei din primul eşalon, U Craiova.

Andrei Ciolacu şi-a fixat un prim obiectiv îndrăzneţ. Atacantul crescut de Rapid vrea ca alb-vişiniii şi FC U Craiova să promoveze braţ la braţ la finalul sezonului viitor. În cazul în care se va îtnâmpla acest lucru, alb-albaştrii vor da piept din nou cu U Craiova, echipa din Liga 1.

Ciolacu o compară pe noua vicecampioană a României cu echipele înfiinţate pe vremea regimului comunist, deoarece a fost promovată direct în Liga 2.

„Mi-aş dori să promovăm împreună, bineînţeles. Liga 1 are nevoie de echipe de tradiţie, cu suporteri. Nu cunosc foarte bine toate straturile acestui război. Ştiu doar că nu este normal ca o echipă să fie înfiinţată direct în Liga 2, iar apoi oamenii care au participat la acest demers să recunoască faptul că nu a fost o decizie legală şi nici morală.

Asemăn situaţia cu echipele fondate şi adăugate la fel de abuziv în Liga 1 prin anii 1947-1948”, a declarat Andrei Ciolacu pentru gsp.ro.

Andrei Ciolacu a semnat un contract valabil până în vara anului 2021 cu FC U Craiova.

Afla mai multe despre: craiovaciolacu 

viewscnt
Articole similare