Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Niciunul". Panduru şi Cosmescu, verdict la unison despre jucătorii care urmează să ajungă la Rapid! Concluzia trasă | EXCLUSIV

"Niciunul". Panduru şi Cosmescu, verdict la unison despre jucătorii care urmează să ajungă la Rapid! Concluzia trasă | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu şi-au spus părerea în privinţa a 3 jucători de la UTA, pe care arădenii îi au sub formă de împrumut de la Rapid, dar care în vară vor trebui să se prezinte în Giuleşti. Cei doi au concluzionat că niciunul n-ar avea loc în echipa de start.

Claudiu Micovschi, Cătălin Vulturar şi Rareş Pop sunt, toţi 3, împrumutaţi la UTA Arad de către Rapid, după ce clubul din Giuleşti i-a cumpărat. Totouşi, niciunul dintre ei nu este văzut cu şanse reale de a fi titular în sezonul viitor la echipa din Giuleşti.

Micovschi, Pop şi Vulturar, doar rezerve la Rapid? "Niciunul n-are loc"

Provocaţi de moderatorul Dan Udrea, Bogdan Cosmescu şi Basarab Panduru au răspuns la întrebarea dacă Pop, Vulturar şi Micovschi ar fi titulari la Rapid. Experţii Orange Sport nu cred, însă, că vreunul dintre cei 3 vor fi oameni de bază la echipa din Giuleşti în viitoarea stagiune.

"Pandi" nu crede că Rapidul va schimba jucătorii de regulă U21, Andrei Borza şi Bădescu: "Nu. Niciunul n-ar avea loc. Vulturar n-are loc nici la UTA. (...) Îl ai pe Borza, îl ai pe Bădescu, te ţii de ei. Pentru regula U21 vor fi Borza şi Bădescu, doi fundaşi stânga, mergi cu ei şi la anul", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

De partea cealaltă, Bogdan Cosmescu nu crede că Micovschi ar mai da acelaşi randament din postura de jucător de rezrevă la Rapid, care să intre pe finaluri de meci şi să joace puţin: "Micovschi ar putea fi o rezervă, nu ştiu dacă ar mai da multe goluri dacă ar fi rezervă şi ar intra 15 minute. Nici nu mai ştii de ce eşti acolo şi nu faci nimic", a declarat Bogdan Cosmescu.

Claudiu Micovschi (24 de ani) are un sezon excelent la UTA, unde a marcat de 9 ori şi a livrat patru pase decisive în toate competiţiile, în 28 de meciuri (2162 de minute).

Mircea Rednic: "Mă ţin de ei, îi prind de picioare. Aici joacă, de ce să plece?"

Întrebat, de asemenea, despre plecarea celor 3 jucători, antrenorul UTA-ei, Mircea Rednic, a declarat că va face tot posibilul pentru a-i convinge pe cei 3, dar şi pe cei de la Rapid, să-i lase să joace în continuare la Arad sub formă de împrumut.

"Eu nu cred, eu nu cred. Mă ţin de ei, în prind de picioare. Nu peacă. De ce să plece? Aici joacă, au condiţii. Decât să-i ia acolo şi să nu joace, mai bine să-i lase la noi. N-o să fie uşor, n-o să fie uşor, nici pentru ei, nici pentru mine. Dar Dumnezeu aşază lucrurile şi pentru ei, şi pentru mine", a declarat Mircea Rednic, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: pandurucosmescumicovschivulturarpoprapiduta 

viewscnt
Articole similare