Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, dezamăgit de jucătorii săi după înfrângerea cu Plzen: ”E cel mai prost meci pe care l-am făcut în Europa League”

Nicolae Dică, dezamăgit de jucătorii săi după înfrângerea cu Plzen: ”E cel mai prost meci pe care l-am făcut în Europa League”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică s-a arătat dezamăgit de modul în care fotbaliştii săi au evoluat în meciul cu Viktoria Plzen şi pune prestaţia modestă şi pe seama relaxării. Antrenorul FCSB-ului e convins totuşi că echipa sa va termina grupa pe prima poziţie.

”Nu am făcut un joc bun în seara asta, am dat foarte puţin pentru un meci de Europa League ce am arătat noi. A fost cel mai slab joc făcut până acum în Europa League, dar am şi schimbat mulţi jucători, poate a fost şi relaxarea de vină pentru că eram deja calificaţi.

Am făcut două modificări pentru că am considerat că avem probleme în zonele laterale, dar şi în centrul terenului, d-asta au intrat Tănase şi Nedelcu.

Alibec şi-a creat două sau trei ocazii de gol, dar din păcate n-a reuşit să bage mingea în poartă. A vrut să bată şi loviturile libere, dar erau de pe partea dreaptă, ideale pentru Bălaşa. Am încredere că Andrei Vlad va ajunge un portar mare al României. A apărat foarte bine azi şi sper să o facă aşa şi în viitor.

Cel mai important este că depindem de noi să terminăm pe primul loc în grupă. Vom câştiga cu Lugano şi atunci vom merge în primăvara europeană de pe prima poziţie. Nu e nicio problemă că am pierdut două meciuri la rând în Liga I şi Europa League, pentru că suntem în cărţi pentru îndeplinirea obiectivului”, a spus Nicolae Dică

Afla mai multe despre: dicafcsbplzeneuropa league,  

viewscnt
Articole similare