Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică e din nou în faţa unei decizii importante: "Nu ştiu de ce face asta! Întrebaţi-l pe el şi gata"

Nicolae Dică e din nou în faţa unei decizii importante: "Nu ştiu de ce face asta! Întrebaţi-l pe el şi gata"

FCSB

Comentarii

Patronul FCSB nu înţelege de ce antrenorul vicecampioanei refuză prelungirea contractului care expiră în această vară, deşi i-a propus acestuia de trei ori acest lucru.

"Eu am contract până în vară şi privesc până acolo. Dacă voi lua titlul şi mi se va propune prelungirea, normal că voi rămâne. Eu nu aş renunţa niciodată, nici dacă voi rata campionatul, pentru că sunt un tip ambiţios. Din câte ştiu eu, nici Guardiola nu a câştigat campionatul. A terminat pe 3 sau 4, iar anul ăsta defilează. Nu putem să gândim şi noi ca englezii?", a spus Dică înainte de revenirea din stagiul din Turcia.

"Eu i-am arătat lui Dică faptul că am încredere în el. Dar nu este acum cea mai importantă problemă de la noi prelungirea contractului. L-am întrebat după ce ne calificasem cu două meciuri înainte de finalul jocurilor din grupa noastră, în primăvara Europa League, dacă vrea să îl prelungească. Mi-a spus că nu are rost să vorbim atunci. Acum este bine să îl întrebaţi pe Dică de ce nu a dorit. E problema lui! Eu v-am mai spus o dată că am mare încredere în el. La vârsta lui a făcut multe pentru echipa asta ca antrenor. Dar probabil că aşteaptă să vadă şi el ce se întâmplă cu Lazio şi dacă vom câştiga campionatul. Nu pot să spun eu ce gândeşte Dică", a spus Becali pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: nicolae dicagigi becalisteauafcsbcontractdiscutiirefuz 

viewscnt
Articole similare