Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică nu mai vrea transferuri: ”Am un lot foarte bun!” Singurul jucător pe care-l mai doreşte

Nicolae Dică nu mai vrea transferuri: ”Am un lot foarte bun!” Singurul jucător pe care-l mai doreşte

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică spune că nu-şi mai doreşte transferuri în această iarnă, cu excepţia lui Cristi Tănase. FCSB l-a transferat în această iarnă doar pe Valerică Găman, care a semnat pe doi ani.

Nicolae Dică spune că are la dispoziţie un lot numeros şi nu-şi doreşte prea multe transferuri. Singura jucător venit în această iarnă este Valerică Găman, care a semnat pe doi ani, din postura de jucător liber de contract. De asemenea, FCSB a plătit şi pentru transferul lui Olimpiu Moruţan, însă mijlocaşul de 18 ani va rămâne până în vară la FC Botoşani.

Vicecampioana României se mai află în negocieri cu Cristi Tănase, dar jucătorul de 30 de ani nu şi-a rezolvat încă problemele contractuale cu Karabukspor. Dică spune că Tănase ar putea fi ultimul transfer făcut de FCSB în această iarnă. Cel puţin spune că aşa îşi doreşte.

Gata cu transferurile?
Aproape gata. Nu mă interesează că Găman a avut şi alte variante, important este că a ajuns la noi. (n.r. întrebat dacă Valerică a semnat deja) Da, astăzi a făcut vizita medicală. Este un jucător care a avut evoluţii foarte bune în campionatul României, a luat campionatul cu Astra şi am considerat că este un jucător care ne-ar putea ajuta pe acea poziţie.

Se întoarce?
Sunt discuţii cu el, să vedem ce face cu echipa din Turcia. El încă este sub contract cu Karabuk. Dar el a avut evoluţii foarte bune la Steaua, a făcut performanţă şi oricând este binevenit la această echipă [...]
Dacă va veni şi Tănase, cred că va fi de ajuns. În discuţiile pe care le-am avut cu patronul echipei am spus deja că nu vreau să mai vină mulţi jucători în această iarnă, deoarece avem un lot foarte bun. Îmi doresc unul, maxim doi jucători de valoare pe care să ne bazăm pe ei în campionat şi în Europa League.

Au plecat şase jucători, mai pleacă şi alţii?
Nu. Artur Jorge a fost legitimat deja la două echipe şi nu mai are voie să joace pentru a treia.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbvalerica gamanliga 1 

viewscnt
Articole similare