Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, ofertat de FRF. Mutarea surprinzătoare gândită de Stoichiţă la naţională | EXCLUSIV

Nicolae Dică, ofertat de FRF. Mutarea surprinzătoare gândită de Stoichiţă la naţională | EXCLUSIV
Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a fost nevoită să gestioneze perioada în care au avut loc schimbări la echipa naţională şi să găsească soluţii pentru calificarea primei reprezentative la un turneu final. Fostul secund al naţionalei, Nicolae Dică, a recunoscut că a fost întrebat dacă doreşte să îi fie oferit un post.

Răspunsul lui Nicolae Dică după ce a fost ofertat de FRF: "Stoichiţă m-a întrebat"

Şefii fotbalului românesc au sperat până în ultimele momente că fostul selecţioner, Mirel Rădoi, şi staff-ul său vor continua pe banca tricolorilor. Contraoferta FRF a fost lansată, iar cei din conducere au încercat să-l păstreze măcar pe Nicolae Dică, pe o poziţie care nu a fost dezvăluită în cadrul intervenţiei antrenorului pentru Telekom Sport.  

Dică dezvăluit că a primit oferta de a continua alături de FRF, din partea lui Mihai Stoichiţă, dar a refuzat şi a spus că-şi doreşte să fie antrenor principal, deşi se va despărţi şi de Mirel Rădoi. 

De asemenea, Nicolae Dică nu ar accepta să fie secundul lui Ladislau Boloni.

"Nu (n.r. - întrebat ce răspuns ar da dacă Boloni l-ar dori secund). Eu am avut o discuţie cu nea Mihai (n.r. - Stoichiţă), anul trecut, şi m-a întrebat ce vreau să fac, dacă vreau să mai rămân în continuare şi am spus că nu, că îmi doresc să fiu antrenor principal.

Se vorbeşte despre experienţă, eu am opt ani de când m-am lăsat şi opt ani am antrenat. Probabil trebuie să ajung la vreo 50 de ani să prind şi eu exprienţă. Şi nu mai mă ia nimeni atunci, că sunt prea bătrân", a declarat expertul Telekom Sport. 

Ce părere are Nicolae Dică despre Ladislau Boloni

Fostul membru din staff-ul naţionalei consideră că România va progresa în anii următori. Probabil, Ladislau Boloni va fi următorul selecţioner, după ce a ajuns în România şi a negociat cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă. 

"Boloni este un antrenor cu mare experienţă, un antrenor care a avut rezultate foarte bune, a reuşit să câştige campionatul în Portugalia şi în Belgia. Asta înseamnă că este un antrenor de valoare, are o experienţă foarte mare. Eu cred că această echipă naţională va deveni mult mai puternică în următorii ani.

Eu cred în această echipă naţională. Ştiţi şi voi că la EURO se ajunge mai uşor decât la un Campionat Mondial", a declarat expertul Telekom Sport. 

Deşi l-a refuzat pe Mihai Stoichiţă, Nicolae Dică a recunoscut că visează să devină selecţionerul României. Până la acel moment, fostul tehnician al FCSB a primit mai multe oferte din Liga 1, dar şi din străinătate. 

Afla mai multe despre: mihai stoichitanicolae dicanicolae dica echipa nationalaselectioner romanialadislau boloni 

viewscnt
Articole similare