Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu a rupt tăcerea în presa din Cehia. Declaraţii fără precedent despre un antrenor: ”Am avut rezultate slabe cu el”

Nicolae Stanciu a rupt tăcerea în presa din Cehia. Declaraţii fără precedent despre un antrenor: ”Am avut rezultate slabe cu el”

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu a dezvăluit în presa din Cehia motivul pentru care a plecat de la Sparta Praga şi a semnat cu Al Ahli.

La începutul anului, internaţionalul român surprindea şi lăsa fotbalul european pentru Al Ahli. N-a stat însă decât jumătate de an în Arabia Saudită şi apoi s-a transferat la Slavia Praga. Într-un interviu pentru revista cehă Half, Stanciu spune că motivul pentru care în iarnă a plecat de la Sparta a fost că nu se înţelegea cu antrenorul de atunci, Zdenek Scasny.

”La început, totul a fost bine, dar la final nu a mai fost aşa. Nu am avut o relaţie prea bună cu antrenorul Zdenek Scasny şi am avut rezultate slabe. În decembrie a venit prima ofertă, pe care clubul a refuzat-o, dar le-am zis că vreau să plec”, a declarat Stanciu pentru cei de la Half.

În schimb, spune că are o relaţie excelentă cu Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga:



”Când am venit la Slavia, antrenorul Jindrich Trpisovsky mi-a spus că, atunci când am plecat de la Sparta, era foarte sigur că o să revin la Praga, pentru că el mă dorea. Înainte de transferul la Slavia am comunicat foarte mult cu el. Coechipierii m-au ajutat foarte mult şi m-au făcut să mă simt că fac parte din echipă”, a mai spus Stanciu.

Afla mai multe despre: nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare