Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu, din nou mare în China! Tricolorul, gol superb şi pasă decisivă până în pauza meciului | VIDEO

Nicolae Stanciu, din nou mare în China! Tricolorul, gol superb şi pasă decisivă până în pauza meciului | VIDEO

Stranieri

Comentarii

Etapa cu numărul şase din prima ligă chineză le-a adus faţă în faţă pe liderul Wuhan Three Towns, echipa lui Nicolae Stanciu, şi codaşa campionatului, Hebei. Tricolorul s-a remarcat din nou.

Stanciu, gol şi pasă de gol în ultima partidă din campionat

Nicolae Stanciu are cifre foarte bune de când a început să joace pentru noua echipă din Asia. Deşi s-a transferat în iarnă, el a debutat abia în urmă cu câteva săptămâni, din cauza pandemiei. 

Iar calitatea românului face diferenţa în campionatul Chinei. Cel mai important jucător al echipei a ieşit din nou la rampă. 

Împotriva echipei Hebei, Nicolae Stanciu a fost titular, iar Wuhan Three Towns a deschis rapid scorul, prin Marcao, în minutul trei. 

Internaţionalul român a contribuit cu pasa de gol de la a doua reuşită a echipei sale, când l-a servit pe Ademilson, în minutul 24. 

Scorul de neprezentare a fost afişat pe tabelă în minutul 35, când Nicolae Stanciu a marcat. 

Mijlocaşul plecat de la Slavia Praga a avut o execuţie frumoasă la prima bară, din afara careului, prin care care Wuhan a făcut 3-0. 

Cu ultimele reuşite, Nicolae Stanciu a ajuns la trei goluri şi două pase decisive reuşite în patru meciuri pentru Wuhan Three Towns. 

Afla mai multe despre: nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare