Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli, dezvăluiri incredibile după ce Compagno a semnat cu FCSB: ”Vă subliniez, ştiu sigur că n-a vrut să plece. Mititelu, de ce ai făcut asta?”

Nicolo Napoli, dezvăluiri incredibile după ce Compagno a semnat cu FCSB: ”Vă subliniez, ştiu sigur că n-a vrut să plece. Mititelu, de ce ai făcut asta?”

FCSB

Comentarii

FC U Craiova 1948 a anunţat, pe reţelele de socializare, transferul atacantului Andrea Compagno la FCSB.

Crescut la juniorii Cataniei, Andrea Compagno a mai bifat în carieră echipe de tradiţie din Serie A, printre care şi Torino, însă atacantul italian n-a reuşit să evolueze şi la nivelul primei ligi. După transferuri la echipe din ligile inferioare, Compagno a bătut palma, în vara lui 2018, cu Tre Fiori, din San Marino.

La doar doi ani distanţă, atacantul de 26 de ani a semnat cu FC U Craiova 1948, alături de care a reuşit să promoveze în Superligă. Cu un start excelent de sezon, Compagno a intrat în atenţia echipelor importante din fotbalul românesc, iar acum a semnat cu FCSB.

Nicolo Napoli nu mai antrenează în Superligă, dar este la curent cu evenimentele care se petrec. Fostul antrenor din Bănie susţine că Andrea Compagno nu a vrut în primă fază să semneze cu echipa lui Gigi Becali. 

”Vă subliniez, ştiu sigur că n-a vrut să plece. Mititelu, de ce ai făcut asta?”

”Andrea chiar a vrut să rămână la Craiova! Asta ştiu de la impresarii lui. Se simţea bine acolo, era iubit, juca foarte bine, de ce să plece în altă parte? Adrian Mititelu, de ce l-ai vândut pe Compagno la FCSB?

Nu înţeleg de ce ai făcut asta! Plecarea lui Andrea este cu siguranţă o pierdere mare pentru cei de la Craiova. Vă subliniez, ştiu sigur că n-a vrut să plece”, a spus Nicolo Napoli, pentru ProSport.

  • 500 de mii de euro valorează Andrea Compagno, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb-becali-compagno-napoli 

viewscnt
Articole similare