Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Niculescu, plin de NERVI după 0-3 cu CFR Cluj: ”Jucătorii nu au respectat ce le-am spus!”

Niculescu, plin de NERVI după 0-3 cu CFR Cluj: ”Jucătorii nu au respectat ce le-am spus!”

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a pierdut la scor de neprezentare meciul cu CFR Cluj, disputat pe teren propriu. A fost a şasea partidă la rând în care ilfovenii nu reuşesc să câştige.

Claudiu Niculescu crede că moralul jucătorilor este unul foarte prost şi dă vina pe greşelile colective pentru cele trei goluri încasate.

”Nu au mers lucrurile pentru că am întâlnit şi un adversar foarte bun. Nu am înţeles această teamă. Am pregătit meciul foarte mult la antrenamente. La primul gol am pierdut mingea în treimea proprie. Şi golul 2 şi golul 3 le-am primit din cauza greşelilor noastre. Sunt foarte dezamăgit de ce am văzut în această seară. Jucătorii nu au respectat ceea ce le-am spus. E greu să revii. Moralul este destul de scăzut după ultima perioadă. Nu mă interesează că am întâlnit liderul campionatului. Jucătorii sunt în acelaşi punct în care erau atunci când am preluat echipa, din punct de vedere al moralului. Voi lucra la acest capitol săptămâna care urmează” a delcarat Claudiu Niculescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: niculescuvoluntariliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare