Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nimeni nu te iartă!". Panduru a pus plecarea lui Dugandzic într-un alt context: "Dacă eşti corect, îi spui lui Bergodi!" | EXCLUSIV

"Nimeni nu te iartă!". Panduru a pus plecarea lui Dugandzic într-un alt context: "Dacă eşti corect, îi spui lui Bergodi!" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a vorbit despre plecarea lui Marko Dugandzic (29 de ani) de la Rapid şi a pus transferul în Arabia Saudită într-o altă lumină.

Rapid a rămas fără Dugandzic, care a fost transferat de Al-Tai, echipa lui Andrei Cordea din Arabia Saudită, în schimbul a 1,5 milioane de dolari. "Pandi" consideră afacerea una bună pentru Rapid, însă s-a pus şi în pielea lui Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, care a rămas fără una dintre piesele importante din echipă.

Basarab Panduru vrea ca Rapid "să-l ierte" pe Cristiano Bergodi dacă ratează obiectivele, după plecarea lui Dugandzic

Basarab Panduru a vorbit la Orange Sport despre Dugandzic şi, în condiţiile în care croatul a fost golgheterul campionatului în sezonul trecut, el crede că lui Cristiano Bergodi nu ar trebui să i se reproşeze dacă se ratează obiectivele propuse de club la începutul campionatului.

Fără Dugandzic Rapid e mai slabă, crede Panduru, care susţine că antrenorul italian va fi în dificultate dacă nu va fi transferat un înlocuitor, în ciuda faptului că Albion Rrahamni dă un randament foarte bun imediat după ce a fost adus de la FK Ballkani pentru 600.000 de euro.

"Şi eu l-as impacheta, i-aş pune o fundiţă frumoasă şi l-aş trimite. Dar dacă Dugandzic pleacă şi rămai cu Rrahmani, îţi mai convine aşa de mult sau? Când ai presiunea Rapidului. Nimeni nu te iartă dacă nu iei campionatul. Ce faci dacă se accidentează Rrahmani? Dacă eşti corect, îi spui lui Bergodi 'te intelegem dacă nu castigi campionatul că noi facem şi afaceri, te intelegem dacă nu iei campionatul, dacă nu termini pe primele locuri'", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

După un început ezitant de sezon, Rapid se află pe locul 3 în clasamentul din Superligă, cu 14 puncte după opt meciuri jucate, la patru puncte în urma liderului FCSB, care are însă un meci mai puţin jucat.

Afla mai multe despre: rapidpandurubergodidugandzictransferatacant 

viewscnt
Articole similare