Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi detalii despre vânzarea lui Dinamo. Un om de afaceri misterios vrea să cumpere clubul din Ştefan cel Mare: ”El este interesat”

Noi detalii despre vânzarea lui Dinamo. Un om de afaceri misterios vrea să cumpere clubul din Ştefan cel Mare: ”El este interesat”

Superliga

Comentarii

Cosmin Contra susţine susţine că există un investitor care vrea să o cumpere pe Dinamo, însă este proces de durată. Fostul selecţioner spune că a vorbit inclusiv cu Juan Melero Marin, fost director general la Getafe, care ar intermedia tranzacţia între Dinamo şi investitorul interesat.

Ionuţ Negoiţă încearcă să vândă Dinamo, dar n-a avut succes până acum. Omul de afaceri a primit oferte inclusiv de la suporteri. Însă cele mai avansate negocieri sunt cu Juan Melero Marin, fost director general la Getafe. Acesta ar fi, de fapt, un intermediar al afacerii.

Cine o cumpără pe Dinamo. Contra susţine că nu este Melero Marin

Informaţiile apărute până acum susţineau că Ionuţ Negoiţă negociază direct cu Melero Marin, care ar fi urmat să fie noul patron. În realitate, Cosmin Contra susţine că Melero este doar un intermediar. Fostul mare fundaş dreapta spune că Melero l-a sunat să-i ceară informaţii despre Dinamo şi despre suporterii echipei, dar i-a transmis că nu el este cel care vrea să cumpere clubul:

”Eu pot să spun că am vorbit cu cel care a fost director general la Getafe când eram eu antrenor, Melero, am vorbit acum 3 săptămâni, aproape 4 săptămâni şi mi-a cerut referinţe despre Dinamo. Eu, antrenând-o pe Dinamo acum 3 ani, mi-a cerut referinţe despre club, în general. Dacă e o investiţie bună cumpărarea lui Dinamo, masa socială, toate lucrurile care l-au interesat pe el ca să găsească investitor, pentru că eu am înţeles că Melero e un intermediar, nu e cel care vrea să cumpere clubul. El doar ajută clubul Dinamo ca să se găsească un investitor. Din ce ştiu eu, investitorul pe care l-a găsit Melero e interesat de clubul Dinamo, dar toată lumea crede că cumpărarea unui club ca Dinamo şi ceea ce implică cumpărarea unui club ca Dinamo, cu toate problemele care există acum, nu e de pe o zi pe alta sau de la o săptămână la alta”, a declarat Cosmin Contra în cadrul emisiunii Look Sport Live.
 

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare