Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi dezvăluiri despre scandalul de la amicalul lui FC U Craiova: ”El a fost principalul vinovat”

Noi dezvăluiri despre scandalul de la amicalul lui FC U Craiova: ”El a fost principalul vinovat”

FC U Craiova

Comentarii

Aleksandar Stankovic, antrenorul formaţiei Radnicki Nis, adversara lui FC U Craiova din amicalul întrerupt din cauza unei bătăi generale, a discutat despre evenimentele acelui meci.

În zilele trecute, FC U Craiova a disputat un amical în compania lui Radnicki Nis, formaţie din prima ligă sârbă. Meciul dintre cele două a fost întrerupt în minutul 55, după ce o bătaie generală a izbucnit între cele două formaţii.

Într-un interviu cu presa locală, antrenorul Aleksandr Stankovic a discutat despre evenimentele ce au dus la scandalul de pe teren. Conform spuselor tehnicianului, jucătorii erau deja tensionaţi, iar arbitrul a exacerbat situaţia cu o serie de decizii inconsecvente.

Noi dezvăluiri despre scandalul de la amicalul lui FC U Craiova

"Principalul vinovat pentru întrerupere jocului a fost arbitrul meciului, care a creat prea multă nervozitate în rândul jucătorilor ambelor echipe şi care s-a transformat ulterior într-un conflict minor. Ambele echipe au fost nervoase de la început, aşa că a existat multă tensiune.

Arbitrul meciului nu a fost la nivel şi el este de vină pentru întrerupere. Un jucător de la Universitatea l-a faultat pe Duronjic, dar arbitrul nu a dictat nimic. La duelul următor, Kovacevic a intrat puţin mai tare, dar la minge.

Jucătorul român a ripostat şi s-a format o mulţime. Am reuşit să prevenim un incident mai mare. Cu toate acestea, arbitrul a decis să joace meciul până la final", a declarat Aleksandar Stankovici pentru Juzne vesti.

Afla mai multe despre: fc u craiovacraiova radnickiscandal amical fc u craiovascandal fc u craiova 

viewscnt
Articole similare