Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi informaţii despre plecarea lui Nemec de la Dinamo! Oficialii "câinilor" au vorbit cu atacantul dorit de FCSB: "Asta mi-a transmis!"

Noi informaţii despre plecarea lui Nemec de la Dinamo! Oficialii "câinilor" au vorbit cu atacantul dorit de FCSB: "Asta mi-a transmis!"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Vasile Miriuţă, a mărturisit că vorbeşte des cu finanţatorul clubului, Ionuţ Negoiţă, şi că are parte de sprijinul său. Mai mult, tehnicianul a discutat şi despre situaţia lui Nemec.

"Trebuie să câştigăm cu Voluntari, indiferent cum! Ce voi face eu? Îmi doresc să rămân aici. Important este să câştigăm jocul cu Voluntari şi cel de la Timişoara. Am vorbit cu domnul Negoiţă şi ieri, şi alaltăieri, vorbim aproape în fiecare zi la telefon. E alături de noi, îşi doreşte la fel de mult ca noi să câştigăm jocul de mâine, asta e clar", a spus Miriuţă

Miriuţă s-a referit şi la situaţia lui Adam Nemec: "Este aici, are contract până în vară, chiar am vorbit cu el. A zis că e bine, e pozitiv, îşi doreşte să rămână la noi. Acum însă nu se ştie niciodată ce se întâmplă mâine, d-apoi peste două săptămâni... Dacă va veni o ofertă pe numele lui la club, o ofertă bună, nu cred că clubul nu-i va da drumul, mai ales că este în ultimele şase luni de contract".

Afla mai multe despre: nemecdinamotransferinteressteauafcsbmiriuta 

viewscnt
Articole similare