Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nord irlandezii nu pot uita gafa uriaşă făcută de Ovidiu Haţegan: "Mă voi gândi ani de zile la acel penalty!”

Nord irlandezii nu pot uita gafa uriaşă făcută de Ovidiu Haţegan: "Mă voi gândi ani de zile la acel penalty!”
Comentarii

Mijlocaşul Irlandei de Nord, Oliver Norwood, împrumutat de Brighton la Fulham în acest sezon, nu l-a iertat pe Ovidiu Haţegan, după ratarea calificării la Mondialul din Rusia.

"Am fost trişaţi de arbitru. Trişaţi e unicul cuvânt care poate descrie ce a fost la Belfast. Mă voi gândi ani de zile la acel penalty!. Un singur gol a făcut diferenţa şi ne-a pus pe noi la pământ. Am fost furioşi şi dezamăgiţi, acea decizie ne-a costat locul la Mondial. Cred că unele lucruri au fost împotriva noastră şi la Basel. Noi, jucătorii, trebuie să fim atenţi la ce spunem", a spus Norwood.

Fostul fundaş nord-irlandez John O'Neill a declarat că Haţegan este cel mai slab arbitru pe care l-a văzut în ultima vreme: "A fost o decizie gravă. Cel mult mingea l-a lovit pe Evans sus în umăr. Niciun jucător nu a crezut că a fost penalti. Arbitrul a fost îngrozitor tot meciul. Este cel mai slab arbitru pe care l-am văzut în ultima vreme. A stricat seara", a spus O'Neill la BBC.

Ce s-a întâmplat la meciul tur?

Haţegan a dictat penalty la un presupus henţ comis de Corry Evans, însă reluările arată că jucătorul nord-irlandez a avut mâna lipită de corp, când s-a ferit de o minge şutată de oaspeţi, care l-a atins.

 

Afla mai multe despre: ovidiu hateganarbitrajproblemescnadalirlanda de nord 

viewscnt
Articole similare