Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu e linişte la Paris | Neymar acuză presa că "inventează lucruri care nu există"

Nu e linişte la Paris | Neymar acuză presa că "inventează lucruri care nu există"
Comentarii

Brazilianul Neymar, autorul unui gol şi al unei pase decisive în victoria obţinută de Paris Saint-Germain în faţa formaţiei germane Bayern Munchen (3-0), miercuri seara în Liga Campionilor la fotbal, a negat că ar avea vreun conflict cu uruguayanul Edinson Cavani, colegul său din atacul vicecampioanei Franţei, şi a acuzat presa că "inventează lucruri care nu există".

Conform ziarelor din Hexagon, Cavani şi Neymar au fost la un pas să se ia la bătaie în vestiar, după meciul câştigat cu 2-0 de PSG în faţa formaţiei Olympique Lyon, în campionatul Franţei. Cei doi au avut o discuţie în contradictoriu în cursul jocului de la Lyon, în momentul în care Cavani a executat (şi a ratat) o lovitură de la 11 m, pe care brazilianul dorea să o execute el însuşi.

După meci, uruguayanul i-ar fi reproşat lui Neymar atitudinea pe care a avut-o pe teren. Starul brazilian s-a enervat şi doar intervenţia compatriotului său Thiago Silva, căpitanul lui PSG, a făcut să nu se ajungă la o confruntare fizică între cei doi jucători parizieni, după cum a dezvăluit presa franceză.

"Presa inventează poveşti. Vorbesc prea mult despre lucruri pe care nu le cunosc. Au încercat să pătrundă în intimitatea noastră, în vestiarul nostru şi inventează lucruri care nici măcar nu există", a declarat atacantul lui PSG pentru ziariştii din ţara sa, care l-au chestionat după partida cu Bayern.

"Avem o echipă mare, de un nivel foarte înalt şi putem visa la câştigarea Ligii Campionilor. Ne numărăm printre cele mai bune echipe", a mai spus Neymar, referindu-se la şansele ca PSG să câştige cel mai râvnit trofeu din fotbalul european în acest sezon.

De menţionat că Edinson Cavani l-a îmbrăţişat şi felicitat pe Neymar după golul marcat de brazilian în faţa lui Bayern, din pasa lui Kylian Mbappe.

Afla mai multe despre: neymarpsgpariscavaniscandalpresa inventeazaconflictcoechipier 

viewscnt
Articole similare