Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu înţeleg de ce”. Christoph Daum îl urmăreşte pe Ianis Hagi la Rangers şi are un mare semn de întrebare

„Nu înţeleg de ce”. Christoph Daum îl urmăreşte pe Ianis Hagi la Rangers şi are un mare semn de întrebare
Comentarii

Christoph Daum, fostul selecţioner al României, a vorbit despre Ianis Hagi, înainte de duelul dintre România - Germania, programat diseară, de la ora 21:45.

Daum a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi. Selecţionerul este surprins de faptul că fotbalistul român nu este titular la Rangers, echipa lui de club.

„Este un jucător foarte talentat. Câteodată urmăresc meciurile celor de la Glasgow Rangers, iar el nu face parte din primii 11, iar eu nu înţeleg de ce? Că Glasgow nu e Manchester City, de exemplu… Şi nu mai înţeleg cum se antrenează şi cum dezvoltă performanţă, în condiţiile în care nu face parte mereu din primii 11. Desigur, acceptăm alegerile lui Gerrard, însă cu toţii ştim că Ianis este un jucător excelent şi foarte talentat", a spus Daum, pentru Playsport.ro.

Christoph Daum a antrenat naţionala României din iulie 2016. Sub conducerea sa, prima reprezentativă a disputat zece meciuri (opt oficiale, două amicale) şi a înregistrat trei victorii, trei remize şi patru înfrângeri. La 4 septembrie, selecţionata României a fost învinsă de naţionala Muntenegrului, scor 1-0, în etapa a opta a grupei E şi a ratat orice şansă de calificare la Cupa Mondială din 2018.

  • 6 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • 7 goluri şi 12 pase decisive are fotbalistul în tricoul lui Rangers

Ianis Hagi a fost cumpărat în vara trecută de Rangers de la Genk, pentru 3,5 milioane de euro, după ce iniţial fusese doar împrumutat pe "Ibrox".

Afla mai multe despre: christoph daumnationala romanieiianis hagi 

viewscnt
Articole similare