Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu îţi vine să crezi cine ajunge la naţională!”. Lupă pe tricolorul chemat de urgenţă de Edi Iordănescu | EXCLUSIV

”Nu îţi vine să crezi cine ajunge la naţională!”. Lupă pe tricolorul chemat de urgenţă de Edi Iordănescu | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Luna aceasta, tricolorii dispută primele meciuri de pregătire după ce a obţinut calificarea la Campionatul European – Germania 2024.

Raul Opruţ, sub lupă după convocarea la naţională

Echipa naţională va juca vineri, pe Arena Naţională, un meci amical cu Irlanda de Nord, iar marţi, 26 martie, va întâlni Columbia la Madrid.

Selecţionerul Edi Iordănescu a decis, miercuri dimineaţă, 20 martie, să îl cheme la lotul naţional pe Raul Opruţ, fundaşul stânga legitimat la Hermannstadt, informează FRF. Nicuşor Bancu s-a prezentat la reunire cu o problemă medicală şi va rata cu siguranţă meciul cu Irlanda de Nord.

Cum şi şansele lui de a fi apt pentru partida din Spania, cu Columbia, sunt minime, staff-ul tehnic, după ce s-a consultat cu cel medical, a decis să apeleze la Opruţ. Decizia lui Iordănescu Jr. a surprins.

Dan Udrea: ”Văd acum că dacă se accidentează Bancu, ajunge Opruţ la naţională, nu îţi vine să crezi...

MM Stoica: Ori Manea ori Sorescu o să joace acolo, niciunul nu joacă poziţia aia niciodată. Ce să faci? E câlcăiul lui Ahile, e o poziţie în care nu avem soluţii oricum o dai... ”

Evaluat la 400.000 de euro de site-urile de specialitate, Raul Opruţ s-a întors la Sibiu iarna trecută sub formă de împrumut, de la echipa belgiană KV Kortrijk. El este împrumutat la FC Hermannstadt până la finalul acestui sezon.

Afla mai multe despre: naţionala românieiraul opruţ,  

viewscnt
Articole similare