Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mai am nicio legătură cu acel brand!" Decizie surprinzătoare luată de Darren Cahill. Anunţul făcut de antrenorul Simonei

"Nu mai am nicio legătură cu acel brand!" Decizie surprinzătoare luată de Darren Cahill. Anunţul făcut de antrenorul Simoneigalerie foto

Tenis

Comentarii

Gest surprinzător făcut de Darren Cahill, care a renunţat la orice element cu însemnele firmei de echipament Adidas, lucru observat şi de fanii antrenorului australian.

Acesta a fost întrebat pe reţelele de socializare de ce nu mai poartă şapca Adidas şi dacă acest lucru are vreo legătură cu faptul că Halep a întrerupt colaborarea cu gigantul german, iar Cahill a confirmat că "nu mai are nicio legătură" cu brandul respectiv.


Decizia e surprinzătoare în condiţiile în care Darren Cahill s-a aflat sub contract cu Adidas şi în perioada în care era jucător profesionist, dar şi în ultimii ani, când a făcut parte din "Adidas Player Development Program", proiect care l-a şi adus aproape de Simona Halep.

  • Ca antrenor, Darren Cahill a intrat în echipa Adidas în 2006 şi a fost sub contract cu brandul german timp de peste un deceniu

"Nu mai am nicio legătură cu acest brand. Fidelitatea şi sprijinul meu îi revin Simonei şi partenerilor ei, actuali şi viitori", a scris Darren Cahill pe Twitter, răspunzând mesajului unui fan care îl întreba de ce nu mai poartă şapca cu însemnele Adidas.



Şi-a găsit Halep un nou sponsor?

În primele zile petrecute la Melbourne, Darren Cahill s-a afişat purtând o şapcă Adidas, dar a renunţat la ea pe parcurs, iar anunţul făcut acum de australian lasă loc de interpretări.



Foarte posibil, Halep s-a înţeles deja cu noul sponsor tehnic, iar una din condiţiile impuse a fost ca şi Cahill să intre sub contract cu acelaşi producător de echipament. Anunţul va fi făcut după încheierea Australian Open.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: halepcahilladidasechipamentcontract 

viewscnt
Articole similare