Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mai simt plăcerea de a juca fotbal!" Motivul pentru care un Balon de Aur e la un pas să-şi anunţe retragerea

"Nu mai simt plăcerea de a juca fotbal!" Motivul pentru care un Balon de Aur e la un pas să-şi anunţe retragerea
Comentarii

Câştigător al Balonului de Aur în 2007, fotbalistul brazilian Kaka pare pe punctul de a-şi anunţa retragerea din activitatea de fotbalist.

Mijlocaşul de 35 de ani,legitimat în prezent în SUA, la Orlando City, a vorbit deschis de problemele pe care le întâmpină şi spune că durerile resimţite după fiecare meci îl fac să nu mai poată simţi bucuria de a juca fotbal. 
 
"Nu mai simt deloc plăcerea de a juca fotbal deoarece am dureri la finalul fiecărui meci. Corpul meu nu mai răspunde atât de bine, iar la 35 de ani e dificil să mă recuperez de fiecare dată", a declarat campionul mondial din 2002. 
 
Chiar dacă îşi va pune ghetele în cui, Kaka nu va sta departe de gazon şi anunţă că visesază la o cariră în antrenorat: "Mi-aş dori să am o carieră ca cea a lui Zidane. S-a lăsat, a stat puţin pe bară, a realizat că vrea să antreneze şi a început de la tineret. Aş putea urma un drum similar".
 
La nivel de club, AC Milan şi Real Madrid au reprezentat momentele de vârf ale carierei pentru Kaka. Cel mai bun an al său a fost cu siguranţă 2007, când a şi cucerit Balonul de Aur, după ce a ajutat-o pe AC Milan să câştige Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

Afla mai multe despre: kakaretrageredureri 

viewscnt
Articole similare