Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mai vreau să-i pronunţ numele!" VIDEO | Reacţia avută în direct de Deaconu la afirmaţiile dure făcute de Balaj

"Nu mai vreau să-i pronunţ numele!" VIDEO | Reacţia avută în direct de Deaconu la afirmaţiile dure făcute de Balaj

Fotbal intern

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, vicepreşeditele Comisiei Centrale de Arbitri, Alexandru Deaconu, a fost pus în faţa a două afirmaţii extrem de dure făcute de fostul arbitru Cristi Balaj la adresa sa în ultimele săptămâni.

Prima dintre ele făcea trimitere la evenimentele de la meciul Sepsi - Astra, scor 0-0, când, afirmă Balaj, centralul partidei a amânat startul reprizei secunde (pentru a acorda răgaz gazdelor să rezolve problemele cu nocturna), la indicaţia directă a lui Alexandru Deaconu.

În a doua, Balaj l-a acuzat direct pe Deaconu că a minţit în ceea ce îl priveşte, în momentul când şi-ar fi dorit să fie observator la partidele din ligile inferioare.

Vezi mai jos momentul şi reacţia lui Alexandru Deaconu.



"N-am vrut să comentez aceste declaraţii. Sunt foarte uşoare de demontat. Acolo unde se vede că vreun arbitru a discutat cu mine în pauza jocului, eu las totul şi plec acasă. Nu înţeleg atitudinea asta. Din păcate, este nu este singura minciună. Noi, la CCA luptăm să combatem acest fenomen: ca arbitrii să primească mesaje în pauză, să primească imagini... De ce? Pentru că pot fi influenţaţi şi îşi pot schimba în repriza a doua", a spus Deaconu.

Afla mai multe despre: deaconubalajvideo 

viewscnt
Articole similare