Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu-mi vine să cred!". Un fost antrenor de la Dinamo, şocat de situaţia în care a ajuns clubul. Pe cine a cerut finanţator: "Să aibă sute de milioane"

"Nu-mi vine să cred!". Un fost antrenor de la Dinamo, şocat de situaţia în care a ajuns clubul. Pe cine a cerut finanţator: "Să aibă sute de milioane"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Hermannstadt, Vasile Miriuţă, deplânge situaţia în care a ajuns Dinamo, club care a ajuns să se bazeze pe susţinerea suporterilor pe plan financiar.

Vasile Miriuţă, care a antrenat-o pe Dinamo în sezonul 2017-2018, compătemeşte clubul din "Ştefan cel Mare". Tehnicianul crede că nu e normal ca fanii să achite salariile şi licenţa şi cere venirea unui finanţator potent financiar: "Sincer, nu îmi vine să cred cum a ajuns Dinamo. Să pui suporterii să strângă bani pentru licenţă... E formidabil ce fac suporterii, dar e păcat că au ajuns ei să strângă bani să plătească licenţa şi salariile jucătorilor.

Indiferent cine va veni la Dinamo să cumpere Dinamo, trebuie să fie un om potent financiar, că nu poţi să vii să cumperi Dinamo şi peste câteva luni să nu ai bani de salarii. Trebuie să vină cineva care are nu câteva zeci de milioane (n.r. - de euro), ci sute de milioane, ca să ţii un club ca Dinamo", a spus Vasile Miriuţă la PRO X.

Sâmbătă seara, Ionuţ Negoiţă a anunţat că renunţă la pachetul majoritar al clubului Dinamo. Fanii vor intra în posesia clubului, iar aceştia se vor întâlni cu omul de afaceri pentru a semna actele. Din Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo face parte fostul internaţional Cornel Dinu.

 

 

Afla mai multe despre: ionut negoitavasile miriuta 

viewscnt
Articole similare