Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu rata cota de 3.25 pe solistul propus de specialişti marţi în Liga Campionilor!

Nu rata cota de 3.25 pe solistul propus de specialişti marţi în Liga Campionilor!

Pariuri sportive

Comentarii

PUBLICITATE I Specialiştii din cadrul comunităţii pariorilor din România au analizat două dintre cele mai interesante partide de marţi din Liga Campionilor şi ne-au propus 5 sugestii de ponturi pe care nu trebuie să le ratăm.

Vezi tot ce trebuie să ştii despre partidele Spartak Moscova vs. Liverpool şi Beşiktaş vs. RB Leipzig, pentru a putea stabili cele mai inteligente predicţii!

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN LIGA CAMPIONILOR, VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Spartak Moscova vs. Liverpool

Campioana Rusiei din sezonul trecut pare să-şi fi pierdut elanul în campania curentă. Formaţia antrenată de Massimo Carrera ocupă în prezent poziţia a 8-a în campionat, reuşind să obţină numai 3 victorii, 5 egaluri şi acumulând 3 înfrângeri în primele 11 etape. Chiar dacă nu a pierdut nici un jucător important şi din contră, l-a adus pre brazilianul Pedro Rocha de la Gremio în schimbul sumei de 12 milioane de Euro, Spartak pare să fie în cădere liberă în acest sezon. În primul meci din grupele Ligii Campionilor, Luiz Adriano şi compania a remizat 1-1 în deplasarea de la Maribor şi este greu de crezut că Sevilla şi Liverpool vor pierde primele două poziţii din grupă.

Klopp a început destul de bine acest sezon, impunându-se în preliminariile Ligii Campionilor fără probleme în faţa celor de la Hoffenheim, cu scorul general de 6-3. În Premier League, Liverpool are 3 victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere, suferită pe terenul celor de la Manchester City, scor 0-5. Cea mai importantă victorie a lui Liverpool în acest început de sezon a fost victoria de pe Anfield Road în faţa lui Arsenal, scor 4-0.

Firmino, Salah, Mane şi compania au remizat cu scorul de 2-2 în meciul de debut al acestei stagiuni de Liga Campionilor, în faţa Seviliei, deşi şi-au mai multe ocazii de a marca. În ultima etapă de campionat, Liverpool s-a impus cu noroc pe terenul fostei campioane a Angliei, Leicester City, după ce Jamie Vardy a ratat un penalti în minutul 73, iar scorul final a rămas 2-3 pentru oaspeţi.

Este clar că niciuna dintre cele două formaţii nu pare să aibă apărarea foarte bine pusă la punct în acest moment, fapt pentru care am putea încerca un pronostic de Peste 2.5 goluri în meci, care poate fi jucat la Betano la o cotă de 1.70. Totodată, nu putem neglija diferenţa de formă şi de valoare care există între cele două formaţii, aşa că nu putem neglija pronosticul: Victorie Liverpool, ce poate fi jucat la Unibet la o cotă de 1.70.

Beşiktaş vs. RB Leipzig

După ce a obţinut 4 victorii şi un rezultat de egalitate în Super Lig, Beşiktaş a suferit prima înfrângere în această ediţie de campionat sâmbăta trecută, pe terenul rivalilor de la Fenerbahce. Campioana Turciei a primit 3 dintre cele 5 cartonaşe roşii acordate de către arbitru în acea partidă şi a pierdut din cauza celor două penalti-uri transformate de gazde, în partida încheiată cu scorul de 2-1. Chiar dacă în peste 90% din timp s-a jucat în egalitate numerică, putem spune că arbitru a lăsat impresia că a avantajat-o pe Fenerbahce; de altfel, Beşiktaş a avut şi n gol anulat la Negredo.

Totodată, formaţia antrenată de Senol Gunes este lider al grupei G din Liga Campionilor, grupă din care mai fac parte AS Monaco şi FC Porto. Quaresma şi colegii săi s-au impus în deplasarea de la FC Porto cu scorul de 1-3, lăsând impresia că pot emite pretenţii la locul secund în grupă.

RB Leipzig nu a avut un start de sezon grozav şi este clasată abia pe poziţia a 6-a în Bundesliga. Vicecampioana Germaniei a pierdut două dintre cele 3 deplasări avute în campionat, 2-0 la Schalke şi 1-0 la Augsburg în penultima etapă.

Cu toate acestea, elevii lui Ralph Hasenhuttel au reuşit să le facă faţă semifinaliştilor Ligii Campionilor, remizând cu scorul de 1-1 acasă, cu AS Monaco, în meciul de debut al nemţilor în această competiţie. Leipzig a câştig însă meciul de sâmbătă disputat în compania celor de la Frankfurt, cu scorul de 2-1, controlând jocul de la cap la coadă.

Gazdele par să aibă prima şansă în acest meci, iar cota de 3.25 oferită de Netbet pentru victoria lui Beşiktaş în acest meci pare greu de ignorat în contextul dat. Partida va fi însă una destul de echilibrată, astfel încât putem juca şi pariul X la pauză SAU la final la o cotă de 1.67 la Sportingbet. Totodată, nu putem neglijat potenţialul ofensiv al celor două formaţii, care au nevoie de victorie în această grupă extrem de dificilă, aşa că pronosticul Peste 2.5 goluri merită încercat la o cotă de 1.80 la Betfair.

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ DIN LIGA CAMPIONILOR. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

Afla mai multe despre: publicitateliga campioniloranalizacotepariuri 

viewscnt
Articole similare