Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu s-a putut abţine! Becali le-a răspuns celor de la CFR Cluj: "Ei au făcut măgării toată viaţa! Mureşan nu e străin de asemenea practici!"

Nu s-a putut abţine! Becali le-a răspuns celor de la CFR Cluj: "Ei au făcut măgării toată viaţa! Mureşan nu e străin de asemenea practici!"

FCSB

Comentarii

La finalul meciului cu Timişoara, Iuliu Mureşan a atacat-o direct pe FCSB, despre care a spus că va avea un meci foarte uşor la Botoşani, insinuând un aranjament între cele două echipe.

Gigi Becali i-a răspuns lui Iuliu Mureşan în stilul său caracteristic:

"Deşi nu aveam de gând să comentez declaraţiile lui Iuliu Mureşan, vreau să îi spun că el poate mă confundă. Ei au făcut acolo, la Cluj, toată viaţa lor măgării din astea, ba chiar şi Mureşan nu e străin de astfel de practici. Ei sunt specialişti la astfel de lucruri. Lui Dan Petrescu nu am ce replică să-i dau, ca nu mă apuc să bag acum în seama toţi antrenorii", a declarat Gigi Becali în Fanatik.

Finanţatorul roş-albaştrilor este convins că FCSB are calitatea necesară pentru trece de FC Botoşani fără aranjamente.

"Dacă noi nu vom bate la Botoşani, atunci nu vom bate din cauza noastră, pentru că nu avem valoare. Dar dacă vom bate, atunci vom bate doar pe teren. Voi credeţi că am ajuns să mă rog de Iftime să îmi dea meciul? Sunt doar aberaţii.

Păi dacă am ajuns să-mi fie frică de faptul că nu vom bate pe Botoşani, atunci ce pretenţii să mai am să câştig campionatul? Mai bine stăm acasă. Pai mie îmi e frică de Botoşani? I-am bătut mereu pe unde i-am prins", a încheiat finanţatorul Stelei. 

Afla mai multe despre: cfr clujfc botosaniliga 1becalimuresan,  

viewscnt
Articole similare