Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu se aşteptau să le punem probleme". Ce a remarcat Mirel Rădoi după Anglia - România 1-0: "Mă bucur pentru acest joc"

"Nu se aşteptau să le punem probleme". Ce a remarcat Mirel Rădoi după Anglia - România 1-0: "Mă bucur pentru acest joc"
Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, a oferit primele reacţii, după înfrângerea suferită în faţa Angliei, în deplasare, scor 1-0.

Mirel Rădoi, după Anglia - România 1-0: "Nu se aşteptau să le punem probleme"

Gazdele au învins după un penalty comis de Căpuşă, iar selecţionerul României a susţinut că a văzut şi aspecte pozitive în meci. 

"A fost o partidă intensă, echilibrată, am avut situaţiile noastre. Am încercat să ne facem jocul, am reuşit. Din păcate, dacă sunt supărat, sunt supărat că reuşim să ajungem în faţa porţii, dar nu reuşim să înscriem. Puteam avea alte decizii în anumite momente. N-a fost un debut foarte fericit pentru Căpuşă, dar cred că poate învăţa din astfel de momente. Apar situaţii în care trebuie să facem schimbări forţate, resimt oboseala, ne adaptăm şi schimbăm. 

Nu am avut un număr fix de debutanţi, dar am încercat pe cât posibil ca cei veniţi la acţiune să joace. Avem şi noi limitele noastre, dar cred că nici Anglia nu se aştepta să le punem probleme. Mă bucur pentru acest joc, pentru că avem pe ce construi pentru toamnă. 

Cred că ne-am crescut nivelul, în seara asta aşa am arătat. Am reuşit să ieşim cu construcţie elaborată, dar nu am reuşit să înscriem", a declarat selecţionerul Mirel Rădoi la Pro X.

Anglia a învins România pentru prima dată în ultimii 51 de ani, scor 1-0 (1-0), într-un meci amical disputat, duminică, la Middlesbrough. 

Cu excepţia lui Stanciu şi a lui Nedelcearu, jucătorii celor două echipe au îngenuncheat înaintea startului meciului, în semn de solidaritate cu mişcarea Black Lives Matter. O parte dintre spectatorii prezenţi pe stadionul din Middlesbrough au huiduit acest moment. Spre nemulţumirea unei părţi a fanilor englezi, jucătorii antrenaţi de Gareth Southgate îngenunchează de un an înaintea fiecărui meci pe care-l dispută.

Afla mai multe despre: mirel radoianglia romania 1-0 

viewscnt
Articole similare