Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu ţi-e milă să o vezi pe Dinamo în starea asta?" Răspunsul dat de Borcea. De ce nu mai vrea să investească în fotbal

"Nu ţi-e milă să o vezi pe Dinamo în starea asta?" Răspunsul dat de Borcea. De ce nu mai vrea să investească în fotbal

Superliga

Comentarii

Patronul FCSB, Gigi Becali, a ţinut să demonteze zvonurile care anunţau o revenire a lui Cristi Borcea în lumea fotbalului, după ce acesta va fi eliberat din închisoare. Naşul fostului conducător al roş-albilor a dezvăluit un dialog purtat cu acesta, în care Borcea i-a explicat clar de ce nu îşi mai doreşte să bage bani în fotbal.

Deşi afectat de faptul că Dinamo nu se mai luptă pentru podium, fostul acţionar dinamovist spune că nu vrea să se mai implice la fostul club din cauza problemelor avute cu legea din cauza fotbalului, dar şi a faptului că nu i-ar putea face faţă naşului său din punct de vedere financiar.

"Mie Borcea mi-a zis că nu se mai bagă la Dinamo nici dacă îi dă cineva gratis echipa. A zis că a făcut puşcărie şi a pierdut 7-8 milioane de euro la Dinamo. Păi, cum să mai vrea acum la Dinamo?

Eu l-am întrebat cum poate să o lase pe Dinamo în starea asta, daca nu îi e milă de clubul pe care îl iubeşte. Mi-a zis că nici aşa nu mai vrea, că a facut puşcărie.

Mi-a mai zis că s-ar fi băgat dacă nu investeam eu. Aşa, nu poate să se bată cu mine, că nu-i place să fie mereu pe locul 2.

El nu are forţa financiară în momentul ăsta pentru a se lupta cu mine"
, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: borceabecalidinamoinvestitie 

viewscnt
Articole similare