Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu v-aţi fi aşteptat la asta! Cine este cel mai eficient argentinian al sezonului până acum. Nu e nici Messi, nici Dybala şi nici Icardi

Nu v-aţi fi aşteptat la asta! Cine este cel mai eficient argentinian al sezonului până acum. Nu e nici Messi, nici Dybala şi nici Icardi
Comentarii

Emiliano Sala este surpriza plăcută a acestui sezon în Europa. Argentinianul de la Nantes este acum pe locul secund al clasamentului golgheterilor în Franţa, dar primul în topul marcatorilor argentinieni în cele mai importante campionate de pe continent.

Emiliano Sala are parte de cea mai frumoasă perioadă a carierei sale. În primele luni ale actualei stagiuni, atacantul a depăşit bariere incredibile. Este în acest moment cel mai bun marcator argentinian din Top 5 campionate europene. Astfel, jucătorul lui Nantes a marcat de 10 ori în primele 12 etape din Ligue I, cifră superioară celor ale lui Messi, Higuain, Icardi, Aguero şi Dybala. Interesant este că Sala a înscris mai mult decât toţi coechipierii săi la un loc.

Nantes are 19 goluri marcate în Franţa. La 28 de ani, Emiliano a evoluat până acum doar în campioantul francez. Nantes este a treia echipă de Ligue I la care joacă fotbalistul născut în Santa Fe. Cu siguranţă, sezonul actual va fi cel mai bun pentru el din întreaga sa carieră. În precedenţii doi ani la Nantes vârful a reuşit câte 12 goluri pe sezon. 

Afla mai multe despre: salanantesargentinian 

viewscnt
Articole similare