Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O a treia echipă din NBA retrage tricoul în care a jucat Shaquille O'Neal. Când va avea loc evenimentul

O a treia echipă din NBA retrage tricoul în care a jucat Shaquille O'Neal. Când va avea loc evenimentul

NBA

Comentarii

Echipa de baschet Orlando Magic a anunţat că va retrage tricoul legendarului pivot Shaquille O'Neal, care devine astfel primul jucător din NBA care beneficiază de această onoare din partea francizei din Florida.

"Pentru a celebra a 35-a noastră aniversare, în acest sezon, vom retrage oficial tricoul cu numărul 32 în onoarea lui Shaquille O'Neal, în cadrul unei ceremonii pe 13 februarie", a precizat Orlando Magic într-un mesaj postat pe reţeaua Twitter.

O'Neal, care îndeplineşte în prezent rolul de comentator pentru postul american de televiziune TNT, a primit vestea în timpul unei transmisii în direct a unei partide din NBA.

"Au fost patru ani grozavi acolo pentru mine. Am vrut doar să ajung acolo şi să-mi fac un nume", a spus el despre perioada petrecută la Orlando, echipa la care a debutat în NBA, în 1992, şi cu care a disputat finala ligii nord-americane de baschet în 1995.

Cvadruplu campion al NBA, Shaquille O'Neal are deja retras tricoul cu numărul 34 purtat la Los Angeles Lakers, alături de care a câştigat trei inele de campion (2000-2002) şi cel cu numărul 32 de la Miami Heat, alături de care a cuceri ultimul trofeu (2006).

Afla mai multe despre: shaquille o'nealnbaorlando magic 

viewscnt
Articole similare