Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipă din Liga 3 a dat lovitura! Clubul de tradiţie renaşte şi va juca pe o ”bijuterie” de stadion

O echipă din Liga 3 a dat lovitura! Clubul de tradiţie renaşte şi va juca pe o ”bijuterie” de stadiongalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Bistriţa face paşi importanţi să revină pe harta fotbalului românesc. Gloria, echipa locală, defilează în Liga 3 şi are şanse foarte mari să promoveze în eşalonul secund.

Emil Radu Moldovan, preşedintele CJ Bistriţa-Năsăud, a anunţat că Bistriţa va beneficia de un stadion nou, de patru stele UEFA, cu o capacitate de 10.875 de locuri. Aproximativ 40.000.000 de euro va costa noul stadion din Bistriţa.

„Anul trecut am actualizat studiul de fezabilitate pentru noul stadion de lângă Teraplast Arena. Va fi un stadion de patru stele UEFA cu circa 10.875 de locuri, cu zone de tribune VIP şi loje VIP.

Sunt încrezător că vom reuşi să facem un parteneriat funcţional, pentru a oferi servicii publice de calitate cetăţenilor din oraş şi judeţ.

Este inadmisibil ca banii din taxele şi impozitele bistriţenilor să se ducă pe tot felul de avioane, hărmălăi şi lucruri făcute alandala.

Vom continua să avem grijă de toţi cei care vor să facă sport. Toate facilităţile în viitoarea bază sportivă vor fi gratuite pentru toţi cei care vor să facă sport. Complexul sportiv este în momentul de faţă la dispoziţia cetăţenilor şi va fi în continuare”, a anunţat Emil Radu Moldovan, conform bistriteanul.ro.

Stadion de 40.000.000 de euro pentru o echipă de Liga 3: ”Va fi locul în care vom trăi marile reuşite”

”Judeţul Bistriţa-Năsăud va avea stadion de peste 10.000 de locuri, la standarde UEFA!

De curând, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a reactualizat documentaţiile pentru noua investiţie, aflată în apropierea TeraPlast Arena şi a Bazei Sportive Gloria.

 Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud Emil Radu Moldovan a anunţat că stadionul cu circa 10.875 de locuri va avea 4 stele UEFA. Odată cu finalizarea lui, zona va deservi atât sportul de performanţă cât şi pe cel de masă, începând de la handbal, fotbal, atletism, baschet, tenis, lupte şi nu numai.

Va fi locul în care vom striga din tot sufletul "Hai Gloria!" şi unde vom trăi împreună toate marile reuşite ale sportivilor şi echipelor noastre.

În acelaşi timp, se va moderniza şi stadionul "Jean Pădureanu", cu bani de la bugetul local, Compania Naţională de Investiţii şi din fonduri europene. Acesta va fi integrat în Parcul Municipal, asigurând totodată legătură cu Pădurea Codrişor. În zonă va fi amenajată o scenă pentru evenimente mari ale oraşului dar şi pentru activităţi relaxante în aer liber. 

Suporterii care au venit astăzi la stadion pentru meciul echipei noastre din Play Off-ul seriei a 9-a, Liga a 3-a au urmărit pe un ecran de mari dimensiuni imagini cu noile proiecte de dezvoltare a sportul bistriţean.

Apreciem în mod deosebit investiţiile în infrastructură petru că oferă sportivilor noştri condiţiile ideale pentru marea performanţă! Mulţumim!”, a notat CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud pe Facebook.

  • Ultimul sezon al Gloriei Bistriţa în Liga 1 a fost 2012-2013.

Cum va arăta noul stadion din Bistriţa:

(credit foto: CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud)

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gloria bistriţaliga 3stadion 

viewscnt
Articole similare