Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O jucătoare de top vrea ca turneele de Grand Slam să fie anulate dacă nu se vor juca cu spectatori

O jucătoare de top vrea ca turneele de Grand Slam să fie anulate dacă nu se vor juca cu spectatori

Tenis

Comentarii

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, locul 12 WTA, a declarat că turneele de grand slam ar trebui anulate dacă nu se pot desfăşura cu spectatori, informează Reuters.

"Am vârsta mea şi, desigur, aş dori să joc un alt grand slam, dar dacă este aşa, mai degrabă le-aş anula", a declarat Kvitova, fost numărul 2 mondial.

Ea a făcut aceste afirmaţii, luni, înaintea unui turneu la care vor participa numai jucători din Cehia, programat săptămâna aceasta, la Praga, fără spectatori. La eveniment vor fi prezenţi opt tenismeni şi opt jucătoare, pe tablouri separate.

"Să evoluezi la un grand slam este cel mai important lucru şi să joci fără fani, care sunt motorul nostru, nu mi se pare frumos, iar un grand slam nu merită asta", a adăugat jucătoarea care a câştigat turneul de la Wimbledon în 2011 şi 2014.

Toate competiţiile din circuitele ATP şi WTA sunt suspendate cel puţin până la 13 iulie, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Turneul de la Roland Garros, al doilea grand slam al anului, programat iniţial între 24 mai şi 7 iunie, a fost amânat pentru 20 septembrie - 4 octombrie, în timp ce turneul de la Wimbledon a fost anulat.

US Open este sigurul grand slam care figurează încă în calendar la datele sale iniţiale, 31 august - 13 septembrie.

Afla mai multe despre: petra kvitova 

viewscnt
Articole similare