Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O jucătoare retrasă de la echipa naţională, dezamăgită de Martin Ambros: "Nimeni nu m-a întrebat nimic din momentul retragerii"

O jucătoare retrasă de la echipa naţională, dezamăgită de Martin Ambros: "Nimeni nu m-a întrebat nimic din momentul retragerii"

CM Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a României a învins, sâmbătă, la Trier, reprezentativa Paraguay, cu scorul de 29-17 (16-7), în primul meci din grupa A a Campionatului Mondial, în direct la Telekom Sport 1.

Iulia Curea, jucătoare retrasă de la echipa naţională, crede că fetele noastre vor trece fără emoţii de faza grupelor. Curea a lăsat să se înţeleagă şi că s-ar fi gândit la o posibilă revenire dacă staff-ul tehnic ar fi contactat-o. 

"A fost decizia mea personală de a nu mai merge la naţională, dar, într-un final, nimeni nu m-a întrebat. Adică nu a fost ca şi cum mi-a venit o convocare. Nici nu contează, n-aş fi vrut să merg.

Ambele jucătoare care sunt acum la lot, Elisei şi Iuganu, pot face faţă cu brio. Le doresc foarte mult succes. Mâine cred că va fi tot un meci uşor, cel puţin aşa ar trebui să fie.

Am încredere în fete, nu au prins o grupă foarte grea. Sunt multe jucătoare tinere în lot, care vin cu ambiţie" - a spus Iulia Curea la Telekom Sport. 

3 turnee finale are în palmares Iulia Curea la echipa naţională: Campionatele Mondiale din 2009 şi 2011 şi Campionatul European din 2012.

România - Slovenia se joacă mâine, de la ora 15:00, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: iulia cureahandbalcampionatul mondialtelekom sportromania 

viewscnt
Articole similare