Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă a lui Dinamo anunţă falimentul în Ştefan cel Mare: ”Poate vor să retrăiască Răscoala de la Bobâlna!”

O legendă a lui Dinamo anunţă falimentul în Ştefan cel Mare: ”Poate vor să retrăiască Răscoala de la Bobâlna!”

Dinamo București

Comentarii

Fostul mare fundaş al lui Dinamo, Mircea Stoenescu (77 de ani), este sceptic cu privire la intenţiile conducerii spaniole din Ştefan cel Mare.

Deşi recunoaşte că Dinamo arată mai bine decât în sezonul trecut, Stoenescu atenţionează că trupa din Ştefan cel Mare va ajunge în faliment din cauza salariilor mult peste media Ligii 1 ale jucătorilor transferaţi în ultima perioadă de mercato.

”Mai exact, nu-mi place deloc. Situaţia. Da, echipa arată mai bine ca înainte. Bine, nici nu era greu... Dar să transferi 20 de fotbalişti, pe sume incredibile, nu mi se pare ceva serios, de viitor.

Chiar vorbeam cu cei mai în vârstă, care au fost la Dinamo, dacă unii sunt lăutari şi cântă după ureche pe teren, ce facem? Ne paşte falimentul la ce salarii au! Apoi, e ceva ce-mi scapă şi nu-mi sună bine, e ceva în neregulă. Cred că spaniolii ăştia ne vor lăsa cu faţa la perete! Sper să mă înşel, Doamne ajută! Însă, nu am speranţe mari.”, mărturiseşte Stoenescu într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.

Fostul preşedinte executiv al ”câinilor” se teme de o scamatorie şi i-a avertizat pe spaniolii din fruntea lui Dinamo că se pot trezi cu o situaţie asemănătoare cu cea petrecută la Răscoala de la Bobâlna.

Echipa a arătat modest, vezi că au trecut şase etape şi n-au început meciurile tari. Jocul e mai plăcut ochiului, dar ăia din anii trecuţi erau slăbuţi în ultimul hal, aduşi pe cumetrii, pe lapte, pe ouă, nu puteai să-i numeşti fotbalişti.

Plus că acum văd că trebuie să achite o grămadă de bani, ceea ce nu se întâmplă. Lefurile ăstora sunt babane, cu ce le plăteşti?! Cred că e scamatorie, un giumbuşluc. Poate vor să retrăiască Răscoala de la Bobâlna, când nu vor plăti banii.”, a adăugat Stoenescu, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: dinamomircea stoenesculiga 1 

viewscnt
Articole similare